Πρόσκληση συνεργασίας για το μέλλον του Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-04, 11:01:30
Πρόσκληση συνεργασίας για το μέλλον του Αλμυρού

Από τον νέο δήμαρχο Βαγγέλη Χατζηκυριάκο

Ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας και προγραμματικής σύγκλισης για τη διαμόρφωση κοινών στόχων της νέας τετραετίας για τον Δήμο Αλμυρού απευθύνει ο νέος δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και η παράταξή του «Δημοτική Πρωτοβουλία» στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, θεωρώντας ότι «επιβάλλεται να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του δήμου και των δημοτών, σεβόμενοι τις διακριτές διαφορές μας».

Σε ανακοίνωση ο κ. Χατζηκυριάκος επισημαίνει: «Πιστεύουμε ακράδαντα πως υπάρχει μεγάλο πεδίο συνεννόησης και συνέργειας τόσο σε βασικά ζητήματα, όπως αυτά της καθημερινότητας, της αναπτυξιακής προοπτικής, της φροντίδας για τους ανέργους και τους κοινωνικά αδύναμους, όσο και σε ευρύτερους στόχους όπως είναι η Παιδεία, η Υγεία και ο Πολιτισμός και οι οποίοι, εφόσον υπηρετηθούν σωστά, προσδίδουν σε κάθε Δήμο ένα χαρακτήρα αντάξιο των δημοτών του».

Ταυτόχρονα, καλεί όλους τους συμπολίτες να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους σε έναν ανοικτό Δήμο, που θα αποτελεί το σπίτι του κάθε δημότη.

Το κάλεσμα συνεργασίας απευθύνεται με βάση το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών. Ο κ. Χατζηκυριάκος λέει: «Αυτές αποτύπωσαν ξεκάθαρη ετυμηγορία εκφράζοντας την θέληση των δημοτών του Αλμυρού, και τοποθέτησαν την παράταξή μας "Δημοτική Πρωτοβουλία» στη θέση της διοίκησης του Δήμου. Οι δημότες αποφάσισαν, από τον πρώτο ήδη γύρο των εκλογών, πως θέλουν ο τόπος μας να πορευτεί με συνέργεια, συναντίληψη και προγραμματική σύγκλιση όλων των παρατάξεων που διεκδίκησαν την ψήφο τους».

Μάλιστα σημειώνει, ότι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες εμπιστεύτηκαν στη Δημοτική Πρωτοβουλία τη διοίκηση, καθώς η παράταξη έγκαιρα είχε συλλάβει και εκφράσει το αίτημα για συνεργασία όλων των δυνάμεων που προσπαθούν για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Αλμυρού.

«Αυτό ακριβώς το αίτημα, επιβεβαιώνεται και από το νέο θεσμικό πλαίσιο που ορίζει τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=