ΑΛΜΥΡΟΣ

Ξεκινούν οι εργασίες για το παζάρι

ξεκινούν-οι-εργασίες-για-το-παζάρι-425711

Η μεγαλύτερη εμποροπανήγυρη της Μαγνησίας ανοίγει τις πύλες της στις 23 Αυγούστου

Στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση της μεγαλύτερης εμποροπανήγυρης στη Μαγνησία στον Αλμυρό, που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από τον νομό, αλλά από ολόκληρη τη Θεσσαλία, βρίσκεται ο δήμος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κων. Νικοβιώτη οι συμμετοχές των εμπόρων στο παζάρι αγγίζουν τα περσινά επίπεδα, είναι περίπου 300, και ήδη από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει η κατασκευή των περιπτέρων για την εγκατάσταση των εμπόρων.

Η εμποροπανήγυρη θα ανοίξει τις πύλες της στις 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 του ίδιου μήνα. Η εμποροπανήγυρη του Αλμυρού αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την πόλη, αλλά το κυριότερο για την προβολή της περιοχής. Κάθε χρόνο αποφέρει έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στα ταμεία του Δήμου. Το κυριότερο όμως είναι ότι προβάλλει τον Αλμυρό, τις ομορφιές του, τους κατοίκους του. Η επιτυχημένη εμποροπανήγυρη είναι γνωστή στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, αφού οι επισκέπτες της διοργάνωσης είναι πραγματικά εκατοντάδες επειδή έχουν αγαπήσει το παζάρι που αποτελεί παράδοση για τον Αλμυρό και την πόλη.

Στο παζάρι εκτός από το εμπορικό τμήμα θα φιλοξενηθούν πολλές ψησταριές και αναψυκτήρια, λούνα παρκ, ενώ υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των επισκεπτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου