ΑΛΜΥΡΟΣ

«Στον Δήμο Αλμυρού η ΝΔ πήρε 2.055 περισσότερους ψήφους σε σχέση με το 2015»

στον-δήμο-αλμυρού-η-νδ-πήρε-2-055-περισσότ-443686

“Ο Δήμος Αλμυρού έδωσε ένα πολύ υψηλό ποσοστό στη Νέα Δημοκρατία 50,27% 6.103 ψήφους, προσελκύοντας 2.055 περισσότερους ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2015”, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού της ΝΔ, Δημήτριος Αναστασίου, σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019.

Αναλυτικά στην δήλωση του ο κ. Αναστασίου αναφέρει: “Με το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου, οι πολίτες μίλησαν και η ετυμηγορία τους ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι, όλοι μαζί, χωρίς κανένας να μένει πίσω. Θέλει πάνω από όλα, ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια. Για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή όπως μας αξίζει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στη Ν.Δ. και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως είπε επανειλημμένα θα είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψει σκληρά για να πείσει και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν, ότι θα είναι δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν και είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, με την εκλογική νίκη της Ν.Δ., δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος για την πατρίδα μας. Ήταν κάτι πολύ παραπάνω. Εκφράστηκε η απόφαση των πολιτών να πάρουν τις τύχες της ζωής τους στα χέρια τους. Η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε εδώ, στον τόπο μας, χωρίς να αναζητήσουμε το δρόμο της ξενιτιάς.

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε και στην πράξη. Η νέα κυβέρνηση θα δουλέψει σκληρά, ομαδικά και με σεμνότητα, με σεβασμό στην ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε.

Ο Δήμος Αλμυρού έδωσε ένα πολύ υψηλό ποσοστό στη Νέα Δημοκρατία 50,27% 6.103 ψήφους προσελκύοντας 2.055 περισσότερους ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2015.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού τα τελευταία χρόνια, με συνεχείς κινητοποιήσεις και δημοσιεύσεις ανέδειξε τις παθογένειες και αντιδημοκρατικές πρωτοβουλίες της απερχόμενης κυβέρνησης σε κάθε τομέα και προέβαλε τον σαφή πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας. Το έργο της ΔΗΜ. Τ. Ο όμως δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχίσει να απαιτεί και να διεκδικεί όλα όσα βοηθούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών της περιοχή μας.

Αξίζουνπολλά συγχαρητήρια και στους 8 υποψήφιους βουλευτές μας για τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που δώσανε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους. Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε για την εκλογή τους τον κ. Χρήστο Μπουκώρο, την κ. Ζέττα Μακρή, τον κ. Θανάση Λιούπη και τον κ. Κώστα Μαραβέγια και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουνε όμως και τα απλά στελέχη και μέλη αλλά και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι μας. Αυτοί αποτελούν τους γνήσιους αγωνιστές της παράταξη μας.

Καλή επιτυχία στο έργο του νέου μας Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Σας ευχαριστούμε όλους”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου