ΑΛΜΥΡΟΣ

Κ. Μαραβέγιας: Ο Κ.Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που θα εκλεγεί λέγοντας αλήθειες

κ-μαραβέγιας-ο-κ-μητσοτάκης-θα-είναι-ο-454056

Την πεποίθηση ότι η υποψηφιότητά του ανταποκρίνεται στην επιθυμία της κοινωνίας να αναδειχθούν στον πολιτικό στίβο άνθρωποι νέοι, αυτοδημιούργητοι, που έχουν δώσει «δείγματα γραφής» μέσα από την επαγγελματική τους διαδρομή, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός χειρουργός, κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στον Αλμυρό, το βράδυ της Δευτέρας.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αν όμως ο κόσμος της Ν.Δ. αποφασίσει την Κυριακή να δώσει ένα κομμάτι δύναμης και στα δικά μου χέρια, σας διαβεβαιώνω ότι θα παλέψω για να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραβέγιας, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων του Αλμυρού που είχαν κατακλύσει την κεντρική πλατεία.

Ο κ. Μαραβέγιας χαρακτήρισε συγκινητική την ανταπόκριση του κόσμου στην συγκέντρωση, αλλά και γενικότερα την αποδοχή της υποψηφιότητάς του από τους πολίτες της Μαγνησίας. «Τα μηνύματα που λαμβάνω κάθε ώρα, κάθε στιγμή, δείχνουν πως η νίκη της Κυριακής θα είναι ιστορική», δήλωσε και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που θα έχει εκλεγεί λέγοντας μόνο αλήθειες.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε στους κατοίκους του Αλμυρού τις βασικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος, εστιάζοντας στη μείωση των φόρων και στα μέτρα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος. Ο κόσμος του Αλμυρού, όπως είπε, αποτελεί απαιτητικό κοινό που ζητάει επίμονα λύσεις στα προβλήματά του. Η Νέα Δημοκρατία έχει τις λύσεις και ο ίδιος, εάν εκλεγεί, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίησή τους.

«Δεν με γνωρίσατε μέσα από αυτό το βήμα. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε μέσα από τη δουλειά μου. Αν ο κόσμος θεωρήσει ότι είμαι χρήσιμος, θα είμαι εδώ για να προσφέρω, θα βάλω τη δύναμή μου ώστε να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα. Αν δεν τα καταφέρω, θα σημαίνει ότι δεν έχω θέση στο πολιτικό σύστημα», τόνισε.

Ο κ. Μαραβέγιας αναφέρθηκε στις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Αλμυρού, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές περιοχές του Νομού Μαγνησίας. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον κρίσιμο τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και ενημέρωσε τον κόσμο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εντάξει στο πρόγραμμά της συγκεκριμένα μέτρα για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.

Όπως έχει ήδη εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υπάρξει μείωση των φόρων για όλους τους φορολογούμενους, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών. Όμως, πέρα από αυτό, στόχος της Ν.Δ. είναι να προχωρήσει σε μια ριζική τομή στον πρωτογενή τομέα, αντικαθιστώντας το μοντέλο επιδοτούμενης αγροτικής παραγωγής από ένα μοντέλο όπου η επιδότηση δεν θα αποτελεί μόνο συμπληρωματικό εισόδημα. Θα αποτελεί «εργαλείο» για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων προϊόντων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί η αύξηση του αγροτικού εισοδήματος και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης για τις τοπικές κοινωνίες.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δέσμευση για δημιουργία 43.000 νέων θέσεων εργασίας κάθε χρόνο από τις δημόσιες επενδύσεις και στον στόχο για επενδύσεις 15-20 δις ευρώ στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση τροφίμων.

Ο κ. Μαραβέγιας δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι θα μειωθούν οι φόροι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο κατώτατος μισθός με τη ρήτρα ανάπτυξης που προβλέπει η Ν.Δ., θα φτάσει σε μια τριετία τα 730 ευρώ.

Καταλήγοντας ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή που θα δώσει ο ελληνικός λαός στη Νέα Δημοκρατία την ερχόμενη Κυριακή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσπάθεια για την αναγέννηση της χώρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου