Τελευταίο μπάνιο για 63χρονη στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-24, 09:15:49
Τελευταίο μπάνιο για 63χρονη στον Αλμυρό

Τελευταίο μπάνιο χθες για 63χρονη στον Αλμυρό μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η άτυχη γυναίκα, κάτοικος εν ζωή Αλμυρού, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ανασύρθηκε από λουόμενους έχοντας αρχικά τις αισθήσεις της, ωστόσο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Η 63χρονη πριν από λίγους μήνες έχασε τον σύζυγό της, γνωστό στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα για την προσφορά του στην περιοχή και τον πολιτισμό γενικότερα.

Ολα συνέβησαν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, όταν λουόμενοι στην παραλία Καραγκιόλ του Αλμυρού αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την 63χρονη γυναίκα, ενώ στιγμές αγωνίας βίωνε η κόρη της, μπροστά στα μάτια της οποίας σημειώθηκε το περιστατικό.

Αμέσως έσπευσαν να τη βγάλουν από τη θάλασσα. Η γυναίκα ανασύρθηκε έχοντας αρχικά τις αισθήσεις της, ωστόσο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια της κόρης της, που διαμένει μόνιμα στη Σουηδία και βρίσκεται την τρέχουσα χρονική περίοδο στον Αλμυρό για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Λουόμενοι ειδοποίησαν αρχικά την Αστυνομία και από το Τμήμα Αλμυρού ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Αμαλιάπολης, που έχει την ευθύνη του σημείου, ενώ ταυτόχρονα ενημερωνόταν και το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ από τον Βόλο, καθώς το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού βρισκόταν σε διακομιδή περιστατικού στο Νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Γιατρός και διασώστης του ΕΚΑΒ που έφτασαν στην παραλία διαπίστωσαν τον θάνατο της 63χρονης, η σορός της οποίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε αρμοδίως η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Οπως αρμοδίως προκύπτει από τον Λιμενικό Σταθμό Αμαλιάπολης, η άτυχη 63χρονη ανασύρθηκε από λουόμενους έχοντας αρχικά τις αισθήσεις της, ωστόσο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Επιπλέον, σημειώνεται ότι στην 63χρονη διαπιστώθηκε εισρόφηση νερού και μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής η Λιμενική Αρχή θεωρεί τον θάνατο ως αιφνίδιο, επισημαίνοντας ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ άλλες πληροφορίες από την ευρύτερη περιοχή αναφέρουν ότι η γυναίκα υπέστη πνευμονικό οίδημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη 63χρονη πριν από λίγους μήνες έχασε τον σύζυγό της, γνωστό στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα για την προσφορά του στην περιοχή και τον πολιτισμό γενικότερα.

Η άτυχη 63χρονη είχε δύο παιδιά, μία κόρη, που όπως προαναφέρθηκε διαμένει μόνιμα στη Σουηδία και βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Αλμυρό για διακοπές και έναν γιο που κατοικεί στην Αθήνα.

Δυο παιδιά που βιώνουν τη δική τους τραγωδία, καθώς μέσα σε λίγους μήνες έχασαν ξαφνικά τον πατέρα και τη μητέρα τους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=