Περιβαλλοντική δράση για καλό σκοπό

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-15, 10:48:23
Περιβαλλοντική δράση για καλό σκοπό

Επίσκεψη του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος» στο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ «Αγωγή»

Επίσκεψη στο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ «Αγωγή» στην Ευξεινούπολη Αλμυρού πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», με σκοπό την παραλαβή των καπακιών που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονήθηκε στο ΚΔΑΠ με τίτλο «Ολοι μαζί μπορούμε», αποτελούμενη από τον πρόεδρο Πέτρο Μπέλλο, τη γ.γ. Κερασία Ζορμπά, τον ταμία Ι. Μπάλλα και το μέλος του Δ.Σ. Β. Κομπογιάννη.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αγωγή» είναι μια πιστοποιημένη πρωτοποριακή και προσβάσιμη δομή στον χώρο της αναπηρίας που βρίσκεται στην Ευξεινούπολη Αλμυρού και προσφέρει δημιουργικές δράσεις θέτοντας την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα της αποκατάστασης, είναι προσβάσιμο από άτομα που κινούνται με αμαξίδια και γενικά άτομα με κινητικές αναπηρίες. Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, διαταραχές λόγου και αναπτυξιακές διαταραχές.

«Ευχόμαστε αυτή η κοινή δράση να γίνει η αρχή για περισσότερες δημιουργικές και εκπαιδευτικές πρακτικές στο μέλλον» υπογραμμίζουν τα μέλη του Σωματείου, εκφράζοντας παράλληλα δημόσιες ευχαριστίες στον υπεύθυνο του Κέντρου «Αγωγή» Γιάννη Δεληζήση για τη συνεργασία και τη ζεστή φιλοξενία.

«Ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, σε μία κοινή δράση με κύριο άξονα τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών καπακιών, αλλά και τη μύηση στην εθελοντική προσφορά και την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων, ορθοπεδικών ειδών ή άλλων βοηθημάτων που έχουν ανάγκη πρωτίστως τα μέλη μας, αλλά και συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αντικειμενική δυσκολία» επισημαίνει επίσης ο «Ιππόκαμπος».

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες, σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, επιχειρήσεις, επαγγελματίες, κοινωνικοί φορείς μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το Σωματείο στο τηλέφωνο 2421044828 κάθε Δευτέρα απόγευμα 18:00 - 20:00 & Παρασκευή πρωί 11:00 - 13:00, στα τηλέφωνα 6972852094 & 6974838599 ή στο mail ippokampos.volos@yahoo.com και στη σελίδα στο FaceBook ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=