ΑΛΜΥΡΟΣ

Ταυτοποιήθηκε και ο έκτος δράστης της κλοπής από κοσμηματοπωλείο του Αλμυρού

ταυτοποιήθηκε-και-ο-έκτος-δράστης-της-474380

Ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ο έκτος κινηματογραφικής κλοπής από κοσμηματοπωλείο του Αλμυρού τον περασμένο Σεπτέμβρη με λεία κοσμήματα και ρολόγια αξίας περίπου 500.000 ευρώ.

Οι άλλοι δράστες που είχαν συμμετάσχει στην κινηματογραφική κλοπή ήταν πέντε Ρομά ηλικίας 25 ετών, 22 ετών, 28 ετών,31 ετών και 25 ετών.

Η διάρρηξη είχε γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου στις 3.30 τα ξημερώματα. Οι κλέφτες διέρρηξαν την είσοδο του κοσμηματοπωλείου άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα που βρήκαν στο κατάστημα και στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Το ένα από τα οχήματα που είχαν χρησιμοποιήσει μάρκας OPEL είχε εγκαταλειφθεί στο Κρόκιο του Αλμυρού.

Το αυτοκίνητο είχε διαπιστωθεί ότι είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής ενώ και οι πινακίδες που έφερε ήταν κλεμμένες.

Στο Κρόκιο πιθανότατα τους περίμενε άλλο αυτοκίνητο το οποίο τους παρέλαβε και έγιναν καπνός.

Από την πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες επισκέφτηκαν τον Αλμυρό με τρία συνολικά αυτοκίνητα, το ένα που εγκαταλείφθηκε και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο από κάτοικο Αττικής, ένα νοικιασμένο από εταιρεία και ένα τρίτο αυτοκίνητο που δεν είναι ακόμη γνωστό σε ποιόν ανήκει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ορθή αξιολόγηση των πληροφοριών η Αστυνομία κατάφερε να διακριβώσει πλήρως την παρουσία των διαρρηκτών στον Αλμυρό και τις διαδρομές που ακολούθησαν επισκεπτόμενοι την πόλη από άλλο μέρος της Ελλάδας.

Εναντίον των Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου