ΑΛΜΥΡΟΣ

Παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό του κοιμητηρίου ζητούν κάτοικοι Πτελεού

παρεμβάσεις-για-τον-εξωραϊσμό-του-κοι-483806

Αίτημα στον Δήμο Αλμυρού καταθέτει το τοπικό συμβούλιο

Παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό του κοιμητηρίου στον Πτελεό ζητούν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο. Στο φωτογραφικό υλικό που απέστειλε στον Τύπο ο Θανάσης Μάκρας, νεοεκλεγείς τοπικός σύμβουλος Πτελεού, απεικονίζονται μνήματα σπασμένα, οστά πεταμένα έξω από τα σκευοφυλάκια αλλά και κοινόχρηστοι χώροι οι οποίοι παραμένουν ακαθάριστοι.

«Γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί καιρό τώρα στο νεκροταφείο μας, τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές, θέλω να αναδείξω το θέμα, ώστε να μην πουν ότι προσπάθησα να το κάνω νωρίτερα για να καπηλευτώ την ψήφο των συνδημοτών μου. Προσδοκώ στη βοήθεια και τη στήριξή τους για να δοθεί άμεσα λύση» επισημαίνει ο ίδιος ζητώντας από τις δημοτικές υπηρεσίες να παρέμβουν για να καθαρίσουν τον χώρο, να απομακρύνουν τα σπασμένα μνήματα και να προβούν στις απαραίτητες εργασίες εξωραϊσμού.

«Θα ζητήσω εγγράφως το καταστατικό λειτουργίας που πρέπει να έχει ο κάθε Δήμος, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για αυτή την κατάσταση που επικρατεί και να καταλογιστούν οι όποιες ευθύνες, εάν και εφόσον υπάρχουν. Όταν δεν υποκλίνεσαι στους νεκρούς σου, είσαι ανάξιος για τους ζωντανούς…», προσθέτει ο κ. Μάκρας ο οποίος σε επικοινωνία με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ έκανε γνωστό πως τις επόμενες μέρες θα καταθέσει και εγγράφως αίτημα στον Δήμο για να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις επιδιόρθωσης των φθορών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου