ΑΛΜΥΡΟΣ

Γέμισαν με χυδαία συνθήματα καταστήματα στον Αλμυρό

γέμισαν-με-χυδαία-συνθήματα-καταστήμ-485877

Αγνωστοι έβαψαν με σπρέι το εκλογικό κέντρο του δημάρχου Αλμυρού Δημ. ΕσερίδηΕπιδρομήκαι σε 15 καταστήματα της πόλης

Mία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους Αλμυριώτες. Αγνωστοι κατά της διάρκεια της νύχτας από Κυριακή προς Δευτέρα «ξέσπασαν» τη μανία τους στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, σε περισσότερα από 15 καταστήματα στην εμπορική αγορά της πόλης, αλλά και σε ένα αυτοκίνητο, αναγράφοντας με σπρέι χυδαία συνθήματα.

Οι επαγγελματίες που έπεσαν θύματα της επίθεσης, δεν πίστευαν στα μάτια τους έκπληκτοι αντικρίζοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων τους και τους γύρω τοίχους γεμάτους συνθήματα.

Αγνωστοι επιτέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου Δημ. Εσερίδη αναγράφοντας χυδαία συνθήματα στην είσοδο

Οργισμένοι οι επαγγελματίες απευθύνθηκαν στην Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών Μαγνησίας και κατήγγειλαν το γεγονός. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Πανταζώνας μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μετά την καταγγελία το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού άρχισε να ερευνά την υπόθεση και να συλλέγει κάθε χρήσιμο στοιχείο με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαιτίων.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε στην εμπορική αγορά ήταν πολύ μεγάλη με τους περισσότερους καταστηματάρχες να μην μπορούν να εργαστούν και να αναζητούν τρόπους για να αποκαταστήσουν άμεσα τις φθορές ώστε να επιστρέψει η λειτουργία των επιχειρήσεων τους στην ομαλότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου