ΑΛΜΥΡΟΣ

«Ο Αλμυρός έχει και θα έχει δήμαρχο»

ο-αλμυρός-έχει-και-θα-έχει-δήμαρχο-489052

Τόνισε ο Δημήτρης Εσερίδης και κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία»

«Μεθαύριο (αύριο) Κυριακή είναι η ώρα της επιλογής του δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Η απόφαση όλων θα έχει καθοριστικές συνέπειες για το μέλλον. Εμείς, ξεκινώντας την προεκλογική εκστρατεία, σας ζητήσαμε να μας εμπιστευτείτε για να συνεχίσουμε το έργο μας και να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Το ίδιο σας ζητώ και σήμερα», επισήμανε στην αυλαία του δεύτερου και καθοριστικού γύρου για τον Δήμο Αλμυρού, ο δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία», χθες στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Μιλώντας σε μία μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Εσερίδης απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους τους πολίτες που θέλουν να δουν τον Αλμυρό να συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία, όπως είπε, και συνεχίζοντας ανέφερε: «Η πρώτη αναμέτρηση σε επίπεδο συνδυασμών για τον Δήμο Αλμυρού έληξε την Κυριακή 26 Μαΐου με νικητή τον συνδυασμό μας «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλες και όλους εσάς που μας πιστέψατε, που μας ψηφίσατε, που δείξατε περίτρανα την εμπιστοσύνη σας αλλά και όλους εσάς που συμμετείχατε στη γιορτή αυτή της δημοκρατίας έστω και αν η επιλογή σας ήταν διαφορετική.

Δεν περιμέναμε τον «Κλεισθένη» για να ανακαλύψουμε την αξία της συνεννόησης και της συναίνεσης. Δουλέψαμε με ανοιχτά χαρτιά γι’ αυτό και οι περισσότερες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ομόφωνες. Και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο οι συνεργασίες μας θα είναι χωρίς σκιές και χωρίς συναλλαγές με ισοτιμία και αλληλοσεβασμό.

Αποδείξαμε ως δημοτική αρχή ότι η πόρτα μας ήταν πάντα ανοιχτή στον κάθε ένα από εσάς. Σκοπός μας ήταν πάντα η προσφορά στον τόπο και όχι η κατάληψη της εξουσίας. Έτσι θα είμαστε και την αυριανή μέρα για το συμφέρον και μόνο των δημοτών», δεσμεύτηκε ο δήμαρχος Αλμυρού και εκ νέου υποψήφιος.

Θέτοντας δε στους δημότες το διακύβευμα του δεύτερου γύρου ο κ. Εσερίδης σημείωσε: «Την Κυριακή ο Αλμυρός θέλει για δήμαρχο τον άνθρωπο που δεν σας χαϊδεύει τις πλάτες με προσποιητό χαμόγελο και υποκριτικό ενδιαφέρον. Δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια προσπαθώντας να σας παραπλανήσει. Δε μιλάει για νέο ήθος αφού είναι γνωστός για το παλιό του» και συνεχίζοντας τόνισε: «Ο Αλμυρός θέλει για δήμαρχο αυτόν που έχει τη διάθεση και το δείχνει καθημερινά και έμπρακτα ότι θέλει να προσφέρει στους δημότες. Αυτόν που δείχνει κάθε στιγμή την εντιμότητα και την ακεραιότητά του, που δεν συμβιβάζεται και δεν διαπραγματεύεται εις βάρος του Δήμου, που είναι ικανός να διαχειριστεί τις αυριανές προκλήσεις. Αυτόν που το ξέφραγο αμπέλι που κληρονόμησε το έκανε παραγωγικό αμπελώνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου