ΑΛΜΥΡΟΣ

ΛΑ.Σ. Αλμυρού: Λευκό ή άκυρο στον β΄ γύρο

λα-σ-αλμυρού-λευκό-ή-άκυρο-στον-β΄-γύρο-491461

Λευκό ή άκυρο προτείνει στους ψηφοφόρους της η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον β΄ γύρο των εκλογών στον Δήμου Αλμυρού.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλμυρού χαιρετίζει, τους ψηφοφόρους της, που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση της. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαντην πρώτη τους ψήφο.

Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα αξιοποιηθούν μαζί με άλλους αγωνιστές της περιοχής μας, για την διαμόρφωση όρων αντεπίθεσης του κινήματος απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης – ΕΕ που υλοποιείται από την κεντρική εξουσία, την Περιφέρεια και τον Δήμο.

Οι εκλογές έγιναν μέσα σε κλίμα πόλωσης και ψευτοαντιπαράθεσης μεταξύ των άλλων συνδυασμών. Σε αυτές τις συνθήκες πολύς κόσμος εγκλωβίστηκε από τα διλήμματα που έθεσαν. Δεν έλειψαν ρουσφέτια, ο ωμός εκβιασμός, οι ψεύτικες προσδοκίες, η λογική του μικρότερου κακού.

Αυτό που κυριάρχησε στις εκλογές για το Δήμο Αλμυρού, αποτυπώνεται επίσης σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο: είναι η λογική των μειωμένων απαιτήσεων, σε πλατιά τμήματα του λαού μας. Πολλοί συνδημότες μας επέλεξαν με βαριά καρδιά, χωρίς ενθουσιασμό και το κυριότερο χωρίς προσδοκίες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο χωριό ή τη ζωή τους. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όσα περισσότερα προβλήματα είχε το κάθε χωριό ξεχωριστά, που αφορούν την ίδια τη ζωή των κατοίκων, το εισόδημα τους, την ανυπαρξία έργων υποδομής, τόσο εγκλωβίζονταν περισσότερο στις ίδιες, δοκιμασμένες και αποτυχημένες επιλογές, αμφότερων των άλλων συνδυασμών.

Εμείς όλο το προηγούμενο διάστημα αναδείξαμε πως η τοπική διοίκηση συνδέεται με την αντιλαϊκή πολιτική και πως μετατρέπεται σε έναν μηχανισμό που θα επιβάλει φορομπηχτική φορολογία και θα αποτελέσει την υπεράσπιση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Έναν μηχανισμό που οι άλλοι συνδυασμοί είναι και το έχουν αποδείξει, πρόθυμοι να το υπηρετήσουν. Απευθυνόμενοι στους άλλους συνδυασμούς, τους λέμε να μην ψαρεύουν σε θολά νερά αλλά μπορούνε να συνεργαστούνε μεταξύ τους, έτσι και αλλιώς τα προγράμματά τους συγκλίνουν στην εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και όχι στις ανάγκες του λαού της πόλης μας.

Στο Δήμο Αλμυρού όπου δεν είμαστε στο δεύτερο γύρο και έχουν περάσει εκπρόσωποι του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους, και δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν και θα είναι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση στον Δήμο.Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους ,τους μικρομεσαίους αγρότες ,τους μικροεπαγγελματίες και τη νέα γενιά”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου