ΑΛΜΥΡΟΣ

Δημ. Εσερίδης: Συνεχίζουμε με ευθύνη απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας

δημ-εσερίδης-συνεχίζουμε-με-ευθύνη-απ-505362

Την Παρασκευή στις 20.30 η κεντρική ομιλία του δημάρχου Αλμυρού στην πλατεία της πόλης

Ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου Αλμυρού για στήριξη του συνδυασμού «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία» στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 26 Μαΐου απευθύνει ο Δημήτρης Εσερίδης, σημερινός δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος.

Ο δήμαρχος Αλμυρού πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στον Αλμυρό την ερχόμενη Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20.30 στην πλατεία της πόλης.

«Με σκληρή δουλειά αγωνιστήκαμε, διεκδικήσαμε και δώσαμε προοπτική στον τόπο μας. Υλοποιούμε αναπτυξιακά έργα που υπερβαίνουν σε προϋπολογισμό τα 40 εκατ. ευρώ. Πορευθήκαμε με σοβαρότητα, εργατικότητα, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Αυτές είναι οι δικές μας αξίες», σημειώνει επίσης ο δήμαρχος Αλμυρού.

Σύμφωνα με τον κ. Εσερίδη «η εμπειρία και οι κατακτήσεις μας τα πέντε αυτά χρόνια αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για να διευρύνουμε την προσπάθειά μας, αλλά και να εντείνουμε τη δράση μας για την επόμενη τετραετία. Κάναμε τη συνειδητή επιλογή να πούμε αλήθειες και να είμαστε μετρημένοι σε αυτά που δεσμευτήκαμε».

Ο δήμαρχος Αλμυρού αναλαμβάνει επίσης τη δέσμευση να συνεχιστεί «η συνετή οικονομική διαχείριση του Δήμου και οι διαφανείς οικονομικές διαδικασίες, όπως τα πέντε προηγούμενα χρόνια που είναι αυταπόδεικτες και στη διάθεση όλων των πολιτών, ανά πάσα στιγμή», όπως λέει και συνεχίζοντας αναφέρει: «Με γνώμονα τα παραπάνω συνεχίζουμε, προσβλέποντας σε έναν Αλμυρό που αλλάζει προς το καλύτερο και περιμένουμε να μας στηρίξουν οι συμπατριώτες μας, ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Οι μεγάλες ιδέες πρέπει να μπορούν και να υλοποιηθούν, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση το απτό και το μετρήσιμο έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Στις 26 Μαΐου συνεχίζουμε και επιλέγουμε με ευθύνη απέναντι σ’ όλους τους συμπολίτες μας τον συνδυασμό «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου