ΑΛΜΥΡΟΣ

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας σειρά εκδηλώσεων

με-τη-στήριξη-της-περιφέρειας-θεσσαλί-518122

14η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων, 4ο Rally Almyros 2019, Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Βιώσιμη Κινητικότητα και ποδήλατο από το Σήμερα στο Αύριο» και Αγώνας Ιππικής Δεξιοτεχνίας, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις αύριο Σάββατο 11 και μεθαύριο Κυριακή 12 Μαΐου στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πιο συγκεκριμένα στο διάστημα αυτό η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν την 14η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων, που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Αντίστοιχα ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας (Ο.Μ.Α.Θ) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το «4ο Rally Almyros 2019». Ο αγώνας είναι ένας από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας και θα προσελκύσει πλήθος θεατών και συμμετεχόντων.

Αύριο Σάββατο 11 Μαΐου η Κοινωφελής Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Δράση και Ενέργεια» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Βιώσιμη Κινητικότητα και ποδήλατο από το Σήμερα στο Αύριο» που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο με στόχο την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τις εξελίξεις σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας.

Τέλος αύριο Σάββατο το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν τονΑγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στο Σέσκλο για την ανάδειξη των πολυνικών και των πρωταθλητών Ελλάδος.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Σε ακόμη τέσσερις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας ως συνδιοργανωτής στηρίζοντας έμπρακτα φορείς και συλλόγους που τις διοργανώνουν. Είμαστε πάντα δίπλα σε Δήμους, φορείς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους στηρίζοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικά γεγονότα και συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Νησιωτική και Ηπειρωτική Μαγνησία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου