ΑΛΜΥΡΟΣ

Παλμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Εσερίδη

παλμός-στα-εγκαίνια-του-εκλογικού-κέν-523936

Με ενθουσιασμό και παλμό πραγματοποιήθηκαν προχθές Σάββατο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε σύντομη ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου που απάντησε στις κατηγορίες και τις συκοφαντίες των πολιτικών του αντιπάλων, ενώ αναφέρθηκε σε έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του, στην ορθή οικονομική διαχείριση του Δήμου και στην αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, σε βαθμό ασύλληπτο για ένα Δήμο τέτοιου μεγέθους στα χρόνια της κρίσης.

Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού, 91 στο σύνολο. Στο συνδυασμό συμμετέχουν παλαιοί και έμπειροι συνεργάτες αλλά και νεότερα μέλη, όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και αγαπητοί στην κοινωνία.

Τέλος ο κ. Δημήτρης Εσερίδης έδωσε το σύνθημα για αγώνα μέχρι τις εκλογές ώστε να συνεχίσει να ακούγεται η φωνή όλων των δημοτών για μια διοίκηση με ήθος, εντιμότητα και διαφάνεια.

«Σαράντα χρόνια έχω συνηθίσει να βρίσκομαι πίσω από έδρανα και μικρόφωνα και ποτέ δεν φοβήθηκα. Εχω μάθει να μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας. Οταν τα λόγια βγαίνουν μέσα από την καρδιά δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανένας. Η συγκέντρωσή σας σήμερα εδώ μου δίνει δέος. Είναι μία ώρα ευθύνης να κοιτάξω τον καθένα σας στα μάτια και να δεσμευτώ ότι θα τιμήσω την αγάπη τη δική σας, την ψήφο σας, ότι θα δουλέψω πάλι στο ίδιο ωράριο», είπε ο κ. Εσερίδης ανοίγοντας την ομιλία του.

Απευθυνόμενος σε πλήθος κόσμου τόνισε: «Σήμερα ακούω τη φωνή σας. Βλέπω την αγάπη στο πρόσωπό σας και δέχομαι τη θετική σας ενέργεια. Είσαστε συμπαραστάτες να ακουστεί η φωνή της δημοτικής αρχής που έβαλε πάνω απ’ όλα τον Αλμυρό. Δουλέψαμε και δουλεύουμε πάρα πολύ. Και η επιτυχία αυτή της δημοτικής αρχής δεν είναι δική μου. Είναι όλων των δημοτικών μας συμβούλων».

Για το συνδυασμό του επισήμανε: «Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιό προσφοράς». «Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε ο Αλμυρός να είναι πάνω απ’ όλα». Σήμερα είναι πραγματικά μία μέρα γιορτής της Δημοκρατίας», εξήγησε και παρουσίασε αναλυτικά το κοινωνικό πρόσωπό του δήμου αλλά και τις προσπάθειες για νοικοκύρεμα, για να αποκτήσει ο δήμος αξιοπιστία απέναντι στους προμηθευτές τους, να υλοποιεί με δικά του χρήματα έργα 3,5 εκατ. ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου