ΑΛΜΥΡΟΣ

Βελτίωση οδικού άξονα

βελτίωση-οδικού-άξονα-530890

Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» τμήμα που συνδέει Μαγνησία με Φάρσαλα

Εργασίες βελτίωσης ενός σημαντικού οδικού άξονα που συνδέει τις περιοχές της Μαγνησίας και των Φαρσάλων εντάσσονται στο πρόγραμμα δράσης του Δήμου Αλμυρού. Με απόφαση δημοτικού συμβουλίου επικυρώθηκε η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» με συνολικό προϋπολογισμό 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, Νίκος Καλλές το συγκεκριμένο τμήμα εκτείνεται από τις περιοχές Μπέηκα μέχρι το ποτάμι Τζαναρλί και οι εργασίες βελτίωσης θα διευκολύνουν σημαντικά την μετακίνηση των κατοίκων.

Παράλληλα το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού, που συνεδρίασε την Μεγάλη Δευτέρα, έλαβε απόφαση για την εκμίσθωση του Κέντρου Υποδοχής και Ενημέρωσης Επισκεπτών στο δημοτικό δάσος «Κουρί » Δ. Αλμυρού και για τη συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων, για τη διεξαγωγή πρακτικής άσκησης των αποφοίτων σχολικού έτους 2019 -2020.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο θέμα, ειδικότερα, ο κ. Καλλές ανέφερε ότι στην παραπάνω συνεδρίαση αποφασίστηκε η δημοπράτηση του νέου κτιρίου στο δάσος Κουρί, μόλις αποπερατωθεί το έργο. Τέλος, εγκρίθηκε η ετήσια έκθεση πεπραγμένων 2018 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου