ΑΛΜΥΡΟΣ

Υποψήφια η Εφη Δρόλια – Καλλέ

υποψήφια-η-εφη-δρόλια-καλλέ-532271

Την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ζωή… αλλάζουμε» με υποψήφια δήμαρχο τη Ζωή Ράππου – Μάμαλη, ανακοίνωσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Eφη Δρόλια – Καλλέ.

Σε δήλωσή της η κ. Δρόλια – Καλλέ αναφέρει:

«Εχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικής συμβούλου, στον συνδυασμό της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ #ζωή_αλλάζουμε της υποψηφίας δημάρχου κ. Ζωής Ράππου – Μάμαλη.

Είμαι κόρη του αειμνήστου Περικλή και της Παρασκευής Δρόλια. Μεγάλωσα και ζω στην πόλη του Αλμυρού, με τον σύζυγό μου Καλλέ Δημήτριο του Παύλου.

Ασχολούμαι με την αγιογραφία και την αναπαλαίωση επίπλων με μαρκετερί.

Είμαι αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ του συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» ΑΜΕΑ.

Η δική μου οπτική ξεκινά από το ότι για να απολαύσεις πρέπει να εργασθείς, και η εργασία δεν είναι τίποτε άλλο από προσφορά, στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου, στους συνεργάτες σου, στο κοινωνικό σύνολο.

Τίποτε στην ζωή δεν μας προσφέρεται απλόχερα, και για να επιτύχεις τους στόχους σου πρέπει να μοχθήσεις.

Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται.

Το να είσαι σε μια παραγωγική ηλικία και να απαξιώνεις την πολιτική και τους πολιτικούς, αφήνοντας την τύχη του τόπου σου σε άλλους, είναι μιζέρια και μοιρολατρεία.

Βλέπω τον Δήμο Αλμυρού του σήμερα. Έναν τόπο πανέμορφο με σπάνια φυσική ομορφιά, δυστυχώς όμως, άκρως παραμελημένη και φυσικά αναξιοποίητη. Βλέπω πράγματα πολύ άσχημα που πρέπει να βελτιωθούν.

Οραματίζομαι το μέλλον.

Είμαι αποφασισμένη να αγωνιστώ και να αναλάβω την ευθύνη να βελτιώσουμε τον Αλμυρό και τα χωριά μας.

Να απορροφήσουμε όλα τα κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούμε, ώστε τα οράματα να γίνουν πράξεις και ο τόπος μας να εναρμονιστεί στις ανάγκες και απαιτήσεις της νέας εποχής, πάντα με γνώμονα το δημόσιο καλό.

Επιλέγω να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο συνδυασμό, για να κάνουμε πράξη τον ΕΞΥΠΝΟ ΔΗΜΟ που θα προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους δημότες και κυρίως στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Να εργαστούμε με γνώμονα την ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και την ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και να ενισχύσουμε τις υποδομές που θα εκσυγχρονίσουν τον Δήμο μας και θα αναζωογονήσουν τον τόπο μας, κάνοντάς τον ανθρώπινο και ελκυστικό για τον επισκέπτη.

Σε αυτή την προσπάθεια ζητάω την στήριξή σας, να μου δώσετε την ευκαιρία να αποδείξω εμπράκτως ότι μπορώ να προσφέρω στο Δήμο μας. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου (Αβραάμ Λίνκολν, 1809 – 1865)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου