ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε συστράτευση καλεί ο Δημ. Εσερίδης

σε-συστράτευση-καλεί-ο-δημ-εσερίδης-549590

«Προτεραιότητά μας οι δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, το μήνυμα του δημάρχου Αλμυρού και εκ νέου υποψηφίου, στον δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Σε συστράτευση καλεί όλες τις υγιείς δυνάμεις ο δήμαρχος Αλμυρού και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Εσερίδης με το συνδυασμό «Ο Αλμυρός- Ευθύνη- Δημιουργία», στον δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου.

Ο κ. Εσερίδης, απευθύνει προσκλητήριο συνεργασίας και συμπόρευσης για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Δήμου Αλμυρού, όπως τονίζει. Το μήνυμά του αφορά σε όλους τους πολίτες, καθώς όπως τονίζει «ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος, μοναδικό κριτήριο επιλογής των πολιτών θα πρέπει να είναι η αγάπη για τον τόπο».

Προβαίνοντας τον απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης της Δημοτικής Αρχής ο κ. Εσερίδης και αποτιμώντας τα δημοτικά πεπραγμένα, τονίζει ότι «σίγουρα ο τόπος μας εξακολουθεί να έχει ανάγκες, σίγουρα χρειάζεται και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», και συνεχίζει λέγοντας ότι «στη διάρκεια αυτής της πενταετίας θεωρώ ότι κάναμε σημαντικό έργο και δημιουργήσαμε τις βάσεις για το μέλλον που ονειρευόμαστε».

«Προτεραιότητά μας ο πολίτης»

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή του ο κ. Εσερίδης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Αλμυρός- Ευθύνη- Δημιουργία» αναφέρει:

Από το 2014, μαζί με τους συνεργάτες μου, ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε στους συμπολίτες μας. Ήταν ένα πρόγραμμα φιλόδοξο, αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικό, με συγκεκριμένες προτεραιότητες και μετρήσιμους στόχους. Με πολλή δουλειά και επιμονή, καταφέραμε ως τώρα να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και να υλοποιήσουμε το σύνολο σχεδόν του προγράμματός μας.

Σίγουρα ο τόπος μας εξακολουθεί να έχει ανάγκες, σίγουρα χρειάζεται και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Ωστόσο, στη διάρκεια αυτής της πενταετίας θεωρώ ότι κάναμε σημαντικό έργο και δημιουργήσαμε τις βάσεις για το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής, βασική μας στόχευση, παρά τις όποιες ελλείψεις και αδυναμίες, ήταν η λειτουργία του δήμου να έχει άμεση ανταπόκριση στην καθημερινότητα του πολίτη.

Οι μεγάλες ιδέες πρέπει να μπορούν και να υλοποιηθούν, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση το απτό και το μετρήσιμο έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Με απλά λόγια, η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει για τους δημότες και ως εκ τούτου αυτοί πρέπει να είναι στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της.

Η εμπειρία και οι κατακτήσεις μας τα πέντε αυτά χρόνια αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για να διευρύνουμε την προσπάθειά μας, αλλά και να εντείνουμε τη δράση μας για την επόμενη τετραετία.

Κάναμε τη συνειδητή επιλογή να πούμε αλήθειες και να είμαστε μετρημένοι σε αυτά που δεσμευτήκαμε.Η οικονομική ανασυγκρότηση που πετύχαμε αποτελεί προϋπόθεση και εργαλείο για να απαντηθούν όλα τα μεγάλα ζητήματα στη ζωή της πόλης.

Η συνετή οικονομική διαχείριση του δήμου και οι διαφανείς οικονομικές διαδικασίες, είναι αυταπόδεικτες και στη διάθεση όλων των πολιτών, ανά πάσα στιγμή.Την ξέρουμε καλά την τοπική αυτοδιοίκηση. Και πιστέψτε με για να είσαι πραγματικά επιτυχημένος, θα πρέπει να ακολουθήσεις τις αξίες σου, ανεξάρτητα από το κόστος.

Με γνώμονα αυτό συνεχίζουμε, προσβλέποντας σε ένα Αλμυρό που αλλάζει προς το καλύτερο και περιμένουμε να μας στηρίξουν οι συμπατριώτες μας, ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Ο ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ξεκίνησε και πέτυχε, θέτοντας τις βάσεις.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας: η διαχρονική συνέπεια στις αρχές μας, η ειλικρίνεια, η εργατικότητα και η αγάπη μας για αυτό τον τόπο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα, χωρίς να αποζητούμε δόξες. Συνεχίζουμε την υποχρέωσή μας, συνειδητά, απέναντι στον τόπο μας.

Είμαστε εδώ πιο δυνατοί, πιο ώριμοι, πιο αισιόδοξοι, πιο αποφασιστικοί.

Θέλουμε ένα δήμο, που εξυπηρετεί με το βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πολιτών του, επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας και ταυτόχρονα σχεδιάζει τις υποδομές με γνώμονα την πορεία του για τις επόμενες δεκαετίες.

Η αντιστοιχία λόγων κι έργων για μια ακόμα φορά , θα μπει σε δοκιμασία κι έλεγχο.

Σε αυτή τη μεγάλη συλλογική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει θέλουμε μαζί μας, όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Το κάλεσμα μας είναι ανοιχτό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου