ΑΛΜΥΡΟΣ

Δηλώσεις στο Κτηματολόγιο

δηλώσεις-στο-κτηματολόγιο-549611

Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής στον Δήμο Αλμυρού Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στον Δήμο Αλμυρού και θα διαρκέσει για τρεις μήνες για κατοίκους εσωτερικού.

Τα βασικά συνυποβαλλόμενα έγγραφα είναι:

  • Απλό φωτοαντίγραφο του τίτλου, που τεκμηριώνει το δικαίωμα σε ακίνητο (π.χ. συμβόλαιο). Εάν κάποιος έχει αποκτήσει δικαίωμα (π.χ. κυριότητα) σε ένα ακίνητο με περισσότερους από έναν τίτλους (π.χ. το 25% με δωρεά, το 30% με γονική παροχή και το 45% με αγορά), τότε θα πρέπει να υποβάλει αντίγραφα όλων των τίτλων.
  • Απλό φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού μεταγραφής/εγγραφής του τίτλου στο Υποθηκοφυλακείο. Στοιχεία για τον εντοπισμό του ακινήτου.
  • Τοπογραφικό εφόσον αναφέρεται στον τίτλο απαραίτητο ή πρόσφατο εάν υπάρχει. Απλό φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του δικαιούχου.
  • Απλό φωτοαντίγραφο εγγράφου που να αποδεικνύει τον ΑΦΜ (π.χ. απόσπασμα από εκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας, αποδεικτικό απόδοσης ΑΦΜ ή λογαριασμό ΔΕΗ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία (πρώην ΚΕΠΠΥΕΛ Αλμυρού), πάροδος Βόλου, 1ος όροφος, τηλέφωνο 2422029566.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου