ΑΛΜΥΡΟΣ

Συντονισμένες δράσεις για τα αδέσποτα

συντονισμένες-δράσεις-για-τα-αδέσποτ-549621

Το θέμα συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού Συντονισμένες δράσεις που αποσκοπούν στη διαχείριση και τη φροντίδα των αδέσποτων υλοποιεί ο Δήμος Αλμυρού διερευνώντας παράλληλα τις προοπτικές για πιο οργανωμένες πρωτοβουλίες ενδεχομένως και σε επίπεδο διαδημοτικής συνεργασίας. Τα παραπάνω συζητήθηκαν εκτενώς στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού με αφορμή σχετικό αίτημα που κατέθεσαν κάτοικοι της περιοχής του Πτελεού.

Το δημοτικό συμβούλιο τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της υλοποίησης ακόμη πιο συντονισμένων δράσεων, οι οποίες θα διερευνηθούν, προκειμένου να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή. Στο μεταξύ αναμένεται να ενισχυθεί με πολίτες η επιτροπή του Δήμου Αλμυρού που έχει ως αντικείμενο δράσης τη διαχείριση και τη φροντίδα των αδέσποτων, ενώ όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Καλλές «το θέμα αντιμετωπίζεται με ευαισθησία».

Παράλληλα στην ίδια συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο έδωσε θετική απάντηση στο αίτημα της Μητρόπολης Δημητριάδος για την παραχώρηση κτιρίου στον Πλάτανο στο πλαίσιο αθλητικών δράσεων στην περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου