ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός: Στο σκαμνί ξανά ο 37χρονος για βία στον πατέρα του

αλμυρός-στο-σκαμνί-ξανά-ο-37χρονος-για-β-567362

Απείλησε και εξύβρισε τον 61χρονο θείο του, με τον οποίο συγκατοικεί, ενώ έσπασε και το τραπέζι του σπιτιού τους. Στο Αυτόφωρο για δεύτερη φορά σε τρεις εβδομάδες οδηγήθηκε χθες ένας 37χρονος Αλμυριώτης.

Ο κατηγορούμενος δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Μιλώντας στο Δικαστήριο ο θείος του επισήμανε ότι ύστερα από καβγά ο ανιψιός του τον εξύβρισε και τον απείλησε και τόνισε ότι φοβάται τόσο για τη ζωή του, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του, όσο και για τη ζωή της ηλικιωμένης μητέρας του, που φιλοξενεί στο σπίτι.

Από την πλευρά του απολογούμενος για τις πράξεις του ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι εξύβρισε τον θείο του, όμως αρνήθηκε ότι προκάλεσε φθορές στο σπίτι.

Επισημαίνεται ότι ο 37χρονος είχε δικαστεί και στις 13 Μαρτίου ύστερα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο με τον θείο του και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Ο καταδικασθείς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την όρασή του.

Ζευγάρι αλληλομηνύθηκε

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου κατέληξε ένα ζευγάρι στη Νέα Ιωνία. Χθες τα ξημερώματα μία 49χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι την εξύβρισε και την απώθησε με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί χέρι και το πόδι.

Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 49χρονο, ο οποίος όμως κατήγγειλε τη σύζυγό του για ψευδή καταμήνυση και για ψευδορκία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 42χρονη.

Για τα περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Βόλου και με προφορική εντολή εισαγγελέα το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου