ΑΛΜΥΡΟΣ

Υποψήφιος με τον Δημήτρη Εσερίδη ο Κώστας Πανταζώνας

υποψήφιος-με-τον-δημήτρη-εσερίδη-ο-κώσ-571904

Ο Κώστας Πανταζώνας, πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού και Επιμελητηριακός Σύμβουλος Μαγνησίας εντάσσεται στον συνδυασμό «Αλμυρός-Ευθύνη & Δημιουργία» του Δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη και εκ νέου υποψηφίου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Οπως ειδικότερα αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Εσερίδης, “Ο Κώστας Πανταζώνας κατέθεσε ενώπιον όλων μας ένα όραμα ενεργοποίησης των δυναμικών του τόπου για το επιχειρείν, το οποίο υιοθετήθηκε ως άμεση προτεραιότητα από τη δημοτική ομάδα «Αλμυρός-Ευθύνη και Δημιουργία».

Η μέχρι τώρα άψογη συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Αλμυρού και τον κ. Κώστα Πανταζώνα σε θέματα που σχετίζονται με τον επαγγελματοβιοτεχνικό και εμπορικό κόσμο της πόλης μας, μας κατατάσσει στους ελάχιστους Δήμους της Ελλάδας που κατάφεραν να καταθέσουν με επιτυχία πρόταση για το «ανοιχτό κέντρο εμπορίου open mall».

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού, ώστε να υλοποιήσουμε έργα που θα δώσουν νέα πνοή στον τόπο μας και θα είναι προς όφελος των πολιτών μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου