ΑΛΜΥΡΟΣ

Τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας

τοποθέτηση-στηθαίων-στο-οδικό-δίκτυο-590339

Σημαντικές παρεμβάσεις, με τοποθέτηση νέων Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων και αποξήλωση – αντικατάσταση κατεστραμμένων Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων, που αποσκοπούν στην ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων, πραγματοποιεί στους τομείς ευθύνης της, στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο του έργου, «Συντήρηση Στηθαίων Ασφαλείας οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων», προϋπολογισμού 200.000,00€, ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες τοποθέτησης στηθαίων, στα παρακάτω οδικά τμήματα:

1) Στο οδικό τμήμα της Επ.Ο. 08 από Μηλιές προς Διασταύρωση για Τσαγκαράδα (Χορεύτρα) (150 μ.)

2) Στο οδικό τμήμα της Επ.Ο. 33 από Αλμυρό προς Ανάβρα (1000 μ)

3) Στο οδικό τμήμα της Ε.Ο. 34 από Καλαμάκι προς Ζαγορά (630μ.)

4) Στο οδικό τμήμα της Επ.Ο. 22 από Κανάλια προς Κεραμίδι (204 μ.)

5) Στο οδικό τμήμα της Επ.Ο. 32 από Αλμυρό προς Μαυρόλοφο (300 μ)

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της τρέχουσας εργολαβίας θα τοποθετηθούν 160 μ. στηθαίου ασφαλείας τύπου NJ στη θέση «Κακοσκάλι» της Ε.Ο. 34 (πλησίον του οικισμού Ξουρίχτι).

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Για μας προέχει η ασφαλής διέλευση οδηγών και οχημάτων τόσο από το εθνικό, όσο και από το επαρχιακό οδικό δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά μας. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούμε έργα που στοχεύουν στην ασφάλεια των οδηγών.

Συνεχίζουμε την σημαντική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με έργα και παρεμβάσεις ουσίας, ώστε με κάθε τρόπο να θωρακιστεί η οδική ασφάλεια των οδηγών, τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού μας. Βασικός στόχος μας είναι να συντηρήσουμε και να διασφαλίσουμε την καλή κατάσταση των οδικών τμημάτων τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά μας και έχουμε την ευθύνη της συντήρησής τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου