ΑΛΜΥΡΟΣ

Ελαφρά χιονόπτωση στην Ανάβρα

ελαφρά-χιονόπτωση-στην-ανάβρα-657597

Ελαφρά χιονόπτωση σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ανάβρα, με το μέτωπο της κακοκαιρίας να εντοπίζεται προς την περιοχή των Φαρσάλων. Εκχιονιστικό μηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων έσπευσε στην περιοχή όπου κινήθηκε και δεύτερο μηχάνημα για κάθε ενδεχόμενο. Το εκχιονιστικό μηχάνημα κινήθηκε στα όρια των δύο περιοχών για προληπτικούς λόγους, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων το συγκεκριμένο φαινόμενο που έχει τοπικό χαρακτήρα αναμένεται να εξασθενίσει τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» σήμερα αναμένονται αραιές συννεφιές αυξημένες τοπικά και θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με τις μέγιστες τιμές να κυμαίνονται από 1 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, εξάλλου, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου