ΑΛΜΥΡΟΣ

Καταδίκη γνωστού τραγουδιστή για κλοπή σε βάρος Αλμυριώτη

καταδίκη-γνωστού-τραγουδιστή-για-κλο-661340

Φυλάκιση ενός έτους επέβαλε το Δικαστήριο του Βόλου

Εκλεψε από το σπίτι του φίλου του που τον φιλοξενούσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε ποσό ύψους 3.400 ευρώ.

Για κλοπή που σημειώθηκε στον Αλμυρό στις 23 Ιουλίου 2017 καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 34χρονος Θεσσαλονικιός, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει να είναι και γνωστός τραγουδιστής.

Εναντίον του κατηγορούμενου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο ο παθών, ένας 41χρονος Αλμυριώτης, ο δράστης ήταν φίλος του και τον φιλοξενούσε ανά τακτά διαστήματα όποτε επισκεπτόταν τη Μαγνησία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς τραγουδούσε σε μαγαζί.

Ο Αλμυριώτης υπέδειξε τον Θεσσαλονικιό ως τον δράστη της κλοπής καθώς στο σπίτι του δεν μπήκε κανείς άλλος και όλα ήταν κλειδωμένα. Αντίθετα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι είχαν μπει και άλλοι.

«Δεν είχε ανάγκη για να κλέψει ο κατηγορούμενος καθώς έχει αρκετά. Η επαγγελματική πορεία είναι καλή και έχει κάνει και δίσκο», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο συνήγορος.

Εντούτοις ο ισχυρισμός του δεν έγινε δεκτός.

Στο μεταξύ, ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς μετατροπή και χωρίς αναστολή επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 22χρονο Αλβανό ήδη κρατούμενο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου που καταδικάστηκε ερήμην για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κατηγορούμενος φέρεται από κοινού με άγνωστο δράστη να έκλεψε στις 7 Αυγούστου 2018 μία μοτοσικλέτα και στη συνέχεια να αφαίρεσε από μεζεδοπωλείο το ποσό των 210 ευρώ και από μίνι μάρκετ το ποσό των 50 ευρώ.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου