ΑΛΜΥΡΟΣ

«Εσβησε» ο δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού Κώστας Βαλαμούτης

εσβησε-ο-δημοτικός-σύμβουλος-αλμυρ-666718

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Αλμυρού το άγγελμα του θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Αλμυρού, Κώστα Βαλαμούτη, σε ηλικία μόλις 56 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Κώστας Βαλαμούτης, γνωστός επαγγελματίας του Αλμυρού, ήταν πατέρας τριών παιδιών, εκλεγμένος με την παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αλμυρού του Δημήτρη Εσερίδη, διατέλεσε αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκωτών απ’ όπου και κατάγονται.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Ψήφισμα για τον θάνατο του Κώστα Βαλαμούτη εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, σήμερα την του μηνός Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00΄ μ.μ., συνήλθε σε Δημόσια Έκτακτη – Κατεπείγουσα Συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΛΑΜΟΥΤΗ, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος, ο οποίος διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού και Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, προσφέροντας ανελιπώς τις υπηρεσίες του στο Δήμο και στην κοινωνία του Δήμου Αλμυρού και αποφάσισε Ομόφωνα

1.-Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2.-Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

3.-Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

4.-Αντίγραφο του παρόντος να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια επιστολή της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ

Σε συλλυπητήρια επιστολή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ αναφέρει:

“Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας αποχαιρετά σήμερα τον Κώστα Βαλαμούτη ένα σημαντικό κομματικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που υπηρέτησε τον τόπο μας, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Ήταν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού και αργότερα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας. Εκλεγμένος με την παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αλμυρού του Δημήτρη Εσερίδη, διατέλεσε αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κοκκωτών.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της, στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου