ΑΛΜΥΡΟΣ

Εφυγε από τη ζωή ο πρώην Διευθυντής της ΕΡΑ Βόλου

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-πρώην-διευθυντής-της-675850

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου και του Αλμυρού από όπου κατάγονταν, το άγγελμα του θανάτου του πρώην Διευθυντή της ΕΡΑ Βόλου, Μαργαρίτη Κουφογιάννη.

Ο Μαργαρίτης Κουφογιάννης έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, νικημένος από ασθένεια από την οποία είχε προσβληθεί πριν από χρόνια.

Ανθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του, λόγω του ήρεμου και καλοσυνάτου χαρακτήρα του και του αισθήματος δικαιοσύνης που τον διέκρινε, εργάστηκε επί δύο δεκαετίες και πλέον στην ΕΡΤ σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις.

Ο Μαργαρίτης Κουφογιάννης ήταν απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και της Νομικής Σχολής Αθηνών, εργάστηκε επί δέκα χρόνια ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα “Το Βήμα” και στις αρχές της δεκαετίας του ’70, μέσω διαγωνισμού διορίστηκε στην ΕΡΤ.

Λόγω της πανεπιστημιακής του μόρφωσης, έφτασε μέχρι την θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προσωπικού της ΕΡΤ, αλλά η αγάπη του για τη γενέτειρά του, τον οδήγησαν στην απόφαση να έρθει το 1986 στον Βόλο και από τις αρχές του ’87 ανέλαβε τη Διεύθυνση της ΕΡΑ Βόλου, όπου παρέμεινε μέχρι την συνταξιοδότησή του.

Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από την ασθένεια του πάρκινσον και πριν ένα μήνα περίπου η υγεία του επιδεινώθηκε και νοσηλεύονταν σε κλινική του Βόλου. Δυστυχώς, ο οργανισμός του δεν άντεξε και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Μαργαρίτης Κουφογιάννης ήταν παντρεμένος και παντέρας δύο παιδιών.

Η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι παλιοί του συνάδελφοι θα τον αποχαιρετίσουν αύριο Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου