ΑΛΜΥΡΟΣ

Σήμερα η γιορτή φωταγώγησης του Αλμυρού

σήμερα-η-γιορτή-φωταγώγησης-του-αλμυρ-695117

Πρόσκληση για ευρεία συμμετοχή από τη δημοτική αρχή

Ολα έτοιμα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Αλμυρό. Σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η πόλη θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και θα αρχίσει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Ιωάννης Εκίζογλου είπε ότι ρυθμίστηκαν και οι παραμικρές λεπτομέρειες και η πόλη είναι καθ’ όλα προετοιμασμένη για να γιορτάσει.

Το προηγούμενο διάστημα και επί δεκαπέντε συνεχείς μέρες τα συνεργεία του Δήμου εργάζονταν ασταμάτητα στην προετοιμασία των γιορτών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6:30μ.μ. στην είσοδο του Δημαρχείου όπου η Φιλαρμονική του Δήμου μαζί με μικρούς μαθητές ντυμένους αγγελάκια και Αη – Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 7:00μ.μ. στην όμορφη πλατεία του Αλμυρού θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τη μικτή τετράφωνη χορωδία του Δήμου Αλμυρού, την παιδική – νεανική χορωδία και το γυναικείο φωνητικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού με τη συνοδεία της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Αλμυρού, κ. Δημήτριο Εσερίδη.

Παράλληλα, ένα λαμπερό λούνα παρκ αδημονεί να διασκεδάσει τους μικρούς φίλους. Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) θα περιμένουν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Θα είναι πραγματικά μία γιορτή χαράς και ευτυχίας.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου