ΑΛΜΥΡΟΣ

Κλώτσησε αστυνομικούς και προσπάθησε να τους δαγκώσει

κλώτσησε-αστυνομικούς-και-προσπάθησ-701106

Απείλησε δύο αστυνομικούς, τους κλώτσησε και αποπειράθηκε να τους δαγκώσει με σκοπό να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο. Χειροπέδες πέρασαν χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού με συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ σε έναν 51χρονο Βολιώτη. Όλα ξεκίνησαν στις 2.30 τα ξημερώματα. Περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού έκανε σήμα σε ένα αυτοκίνητο για να σταματήσει για έλεγχο στην εθνική οδό Βόλου – Φαρσάλων στο ύψος της Χρυσής Ακτής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου όντως υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ακινητοποίησε νόμιμα το αυτοκίνητό του. Όμως, στον έλεγχο που ακολούθησε ο συνοδηγός του κατέθεσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά και στον επικείμενο έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος έδωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, τους απώθησε και τράπηκε σε φυγή πεζός. Ακολούθησε καταδίωξή του και ακινητοποίησή του, όμως ο συλληφθείς στη συνέχεια επιτέθηκε στους αστυνομικούς και συγκεκριμένα τους απείλησε, τους κλώτσησε και αποπειράθηκε να τους δαγκώσει.

Τελικά με συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ ο 51χρονος ακινητοποιήθηκε. Προανακριτικά διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας με ποινή κάθειρξης πέντε ετών για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. Ο 51χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, απειλή σωματική βλάβη και εξύβριση αστυνομικών.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου