ΑΛΜΥΡΟΣ

Επίθεση Εσερίδη κατά Καραζούπη

επίθεση-εσερίδη-κατά-καραζούπη-830822

Για το πυροφυλάκιο – μεζονέτα και τον τρόπο που χρησιμοποιούταν

Σφοδρή επίθεση κατά του τέως διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Χρήστου Καραζούπη εξαπολύει ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης.

Με αφορμή δημοσιεύσεις – ανακοινώσεις του κ. Καραζούπη για το πυροφυλάκιο, το οποίο κατεδαφίστηκε ως αυθαίρετο, ο δήμαρχος Αλμυρού διατυπώνει σειρά αμείλικτων ερωτημάτων.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Εσερίδης αναφέρει τα εξής:

«Για μια ακόμη φορά είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε πραγματικά γεγονότα απαντώντας σε όλες τις ψευτιές, τις οποίες είσαι συνηθισμένος κάθε φορά να καταγράφεις σε δημοσιεύσεις – ανακοινώσεις.

Λοιπόν, άκου ψευταράκο.

Αυτό το σπίτι – μεζονέτα σήμερα δεν υπάρχει.

Είσαι όμως υποχρεωμένος να απαντήσεις στην κοινωνία για όλα τα ψεύδη (π.χ. πυροφυλάκιο), παραλείποντας για ακόμη μια φορά να πεις την αλήθεια, ότι δηλαδή αποτελούσε παράνομη εξοχική κατοικία.

Ποιοι το χρηματοδότησαν;

Με πόσα χρήματα;

Τι έργο επιτελούσε μέχρι σήμερα;

Και με τι παραστατικά πληρώθηκε;

Ποιος πλήρωνε το αυτοκίνητο της «Εν Δράσει» και τα καύσιμα αυτού;

Ποιοι πλήρωναν τα ενοίκια για το γραφείο της «Εν Δράσει», την ιδιωτική γραμματέα, το τηλέφωνο και το ρεύμα;

Αυτά είναι ερωτήματα της κοινωνίας και είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.

Αναφέρεσαι επίσης στην κακή διοίκηση του δημάρχου.

Αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα.

Αυτά που έχεις μάθει μέχρι σήμερα να κάνεις, όπως να επιτίθεσαι στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να βρίζεις τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα στην αίθουσα, προσπαθώντας και να χειροδικήσεις εναντίον του, τελείωσαν.

Στον Δήμο δεν χρειαζόμαστε υπαλλήλους σαν εσένα.

Με την απουσία σου και οι υπάλληλοι και οι δημότες έχουν αντιληφθεί ότι ο Δήμος σήμερα λειτουργεί.

Επιτίθεσαι κατά του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, γιατί έπραξε τα νόμιμα, δίδοντας εντολή για την κατεδάφιση του παράνομου και αυθαίρετου «σαλέ».

Το δε Διοικητικό Εφετείο αναγνώρισε τη συνδρομή των λόγων της θέσεώς σου σε διετή δυνητική αργία και τα πειθαρχικά όργανα σε καταδίκασαν, το πρωτοβάθμιο σε στέρηση μισθού τεσσάρων (4) μηνών και το δευτεροβάθμιο επαύξησε την ποινή του πρωτοβάθμιου σε προσωρινή παύση τεσσάρων (4) μηνών χωρίς αποδοχές.

Τώρα αν δεν δικαιωθείς μετά την αναφορά που υπέβαλες στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, σε συμβουλεύω να προσφύγεις κατόπιν στον ΟΗΕ.

(Βρε αθεόφοβε,

Έφτασες ακόμη στο σημείο να στείλεις ως πρόεδρος της Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Ομάδας Αλμυρού «Εν Δράσει» επιστολή σε πρώην αναπληρωτή υπουργό ότι είσαι στη διάθεσή του για τη στελέχωση των υπηρεσιών του γραφείου του και ότι οι ενεργοί πολίτες και οι υπάλληλοι θα βρίσκονται πάντα δίπλα του).

Μπορείς επίσης να συνεχίσεις να βρίζεις κατά τη συνήθη τακτική σου όλους, όπως τη διοίκηση του ΓΣΑ, τους αρχαιολόγους και όσους έχουν διαφορετική άποψη από σένα και να θεωρείς τον εαυτό σου τιμητή των πάντων.

Αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι σ’ έχει απορρίψει η κοινωνία.

Και είσαι μόνος σου.

Δεν έχεις αντιληφθεί επίσης ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου έγινε για να μην ασχολείται η Δικαιοσύνη με πρόσωπα σαν κι εσένα.

Και τελειώνοντας κ. Καραζούπη, σήμερα εσύ θα κάνεις βόλτες με το ποδήλατο στην πλατεία, αλλά να θυμάσαι ένα πράγμα μόνο:

Όταν θα περνάς δίπλα μου, θα σκύβεις το κεφάλι και γνωρίζεις πολύ καλά τον λόγο.

Ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί σου, κ. Καραζούπη. Ως δήμαρχος έχω να ασχοληθώ και να επιλύσω πολύ σημαντικότερα και ουσιώδη προβλήματα» καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου