ΑΛΜΥΡΟΣ

Αθώος για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας ο Χρήστος Καραζούπης

αθώος-για-διατάραξη-δημόσιας-υπηρεσί-831370

Αθώος κρίθηκε την Τετάρτη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο τέως διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης, ο οποίος κατηγορούταν για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Μετά την απόφαση, ο κ. Καραζούπης σε δήλωσή του αναφέρει: «Μετά και την από 07/11/2018 αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Βόλου στην μήνυση την οποία είχε υποβάλει εναντίον μου ο δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης για παράνομη παραμονή στους χώρους δημοτικής υπηρεσίας και διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της !!!!!! (συν/νο 1) κατέπεσε και η τελευταία προσπάθεια του δημάρχου (πιστεύω ότι δεν έχει ασκήσει εναντίον μου άλλη μήνυση τα έξοδα των οποίων επιβαρύνονται βέβαια οι δημότες!!!!!) να βρει κάτι επιβαρυντικό εναντίον μου», αναφέρει σε δήλωσή του.

Ο ίδιος τονίζει ότι «πλέον συνταξιούχος με μία ευδόκιμη και καθαρή τριαντακονταπενταετή ευδόκιμη υπηρεσία ως δημόσιος λειτουργός, παραμένω όρθιος με περισσότερη γνώση και εμπειρία και ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μου» αναφέρει σε δήλωσή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου