ΑΛΜΥΡΟΣ

Ξεκίνησε η κατασκευή της γέφυρας του Πλατανόρεμα Αλμυρού

ξεκίνησε-η-κατασκευή-της-γέφυρας-του-π-835790

Τις εργασίες καθαίρεσης και εκ νέου κατασκευής της γέφυρας στο Πλατανόρεμα του Δήμου Αλμυρού επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και το Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη.

Ο κ. Αγοραστός ενημερώθηκε για την πορεία του συγκεκριμένου έργου που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και περιλαμβάνει ακόμη τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Αλμυρού συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: “Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης αξίας και χρησιμότητας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Η ανακατασκευή της Γέφυρας στο Πλατανόρεμα αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των πολιτών του Δήμου Αλμυρού και σήμερα ως Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούμε το συγκεκριμένο έργο που ενισχύει την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την μεταφορά των προϊόντων. Με συνεργασία και συνέργειες δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα των περιοχών της Θεσσαλίας. Αλλάζουμε τη Θεσσαλία με μεγάλες ταχύτητες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου