ΑΛΜΥΡΟΣ

Οικογένειες γειτόνων στην Ευξεινούπολη ήρθαν στα χέρια

οικογένειες-γειτόνων-στην-ευξεινούπ-837787

Σκηνές απείρου κάλλους προχθές το απόγευμα στον Αλμυρό με εξυβρίσεις, απειλές, φθορές, ξύλο.

Στην Ευξεινούπολη στις 6.30 το απόγευμα δύο οικογένειας Ελλήνων και Βουλγάρων έρχονταν στα χέρια για θέματα… καλής γειτονιάς και καθαριότητας.

Οι διαφωνίες για τις προσωπικές τους διαφορές φαίνεται ότι ξέφυγαν από κάθε όριο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής δύο γυναίκες ημεδαπές ηλικίας 25 και 27 ετών που είναι αδερφές τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού που ειδοποιήθηκε επενέβη άμεσα.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, προχώρησαν στη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων. Μετά τη λήψη καταθέσεων οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία. Σύμφωνα με αυτή, ο 57χρονος Έλληνας φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορία για εξύβριση 35χρονου Βούλγαρου. Οι δύο κόρες του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση φθορών στη είσοδο του σπιτιού της οικογένειας των Βουλγάρων.

Εναντίον του 35χρονου Βούλγαρου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή.

Η σύζυγος τέλος του 35χρονου Βούλγαρου ηλικίας 41 ετών και η κόρη του ηλικίας 18 ετών φέρονται να αντιμετωπίζουν ευθύνες για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.

Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν και στη συνέχεια με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν σε ρητή δικάσιμο. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου