ΑΛΜΥΡΟΣ

Αγωνία για τον 74χρονο κτηνοτρόφο στον Αλμυρό

αγωνία-για-τον-74χρονο-κτηνοτρόφο-στον-α-743328

Ξεκίνησαν ξανά σήμερα το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου κτηνοτρόφου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από προχθές το βράδυ στην Οθρυ, στον Αλμυρό, μέσα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που έχει προκαλέσει ο «Ζορμπάς». Ο ηλικιωμένος άντρας δεν γύρισε από το ποιμνιοστάσιό του και μέχρι χθες το βράδυ η τύχη του αγνοούνταν.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, αστυνομικών, πυροσβεστών, αλλά και εθελοντών διασωστών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και χθες δεν είχε εντοπιστεί. Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Ο κτηνοτρόφος είχε μεταβεί το Σάββατο στο ποιμνιοστάσιό του μαζί με ένα ακόμη άτομο. Εχοντας ολοκληρώσει τη φροντίδα των ζώων, ο 74χρονος ανέφερε ότι θα παραμείνει στη μονάδα του, ώστε να ολοκληρώσει ορισμένες εργασίες. Οι δύο άντρες χωρίστηκαν και ο πρώτος ανέμενε στο καφενείο της Βρύναινας τον ηλικιωμένο, όπως είχαν συμφωνήσει.

Μετά από μισή και πλέον ώρα και ενώ ο ηλικιωμένος δεν είχε επιστρέψει επιχειρήθηκε επικοινωνία μαζί του μέσω του κινητού, αλλά δεν υπήρξε απάντηση. Στο χωριό σήμανε συναγερμός και μέλη της οικογένειας του ηλικιωμένου μετέβησαν τη νύχτα στο ποιμνιοστάσιο, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ο ηλικιωμένος δηλώθηκε αγνοούμενος και χθες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Στην περιοχή, επικρατούσαν χθες, όπως και προχθές, άσχημες καιρικές συνθήκες.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου, οι οποίες χθες απέβησαν άκαρπες, που επανάρχισαν σήμερα, συμμετέχουν και πέντε εθελοντές διασώστες με όχημα 4Χ4. Μαζί με κλιμάκιο πυροσβεστών, συγγενείς του αγνοούμενου, αλλά και κατοίκους της περιοχής που ανησυχούν για τον 74χρονο, χτενίζουν την περιοχή σε άσχημες καιρικές συνθήκες, όπως ομίχλη και βροχή, που δυσχεραίνουν το έργο τους.

Χθες και ενώ το φως της ημέρας είχε πέσει, η ενημέρωση ήταν ότι οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου