ΑΛΜΥΡΟΣ

Ομόρφυναν το προαύλιο του Παιδικού Σταθμού Αλμυρού

ομόρφυναν-το-προαύλιο-του-παιδικού-στ-748736

Η Δημοτική Αρχή Αλμυρού με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» και το προσωπικό της, η οποία στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, εθελοντική δράση στον Παιδικό Σταθμό Αλμυρού, που αφορούσε στον εξωτερικό καλλωπισμό του.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: “Η εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» πραγματοποιεί για 4ησυνεχόμενη χρονιά και συγκεκριμένα από τις 17 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2018, την Εβδομάδα Εθελοντισμού, πραγματοποιώντας ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις και αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, έμπρακτα την προσήλωσή της στις αξίες, το όραμα και το σεβασμό της στον Άνθρωπο, το Περιβάλλον και την Κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι της Μύλοι Λούλη ως εθελοντές, ένωσαν τις δυνάμεις τους με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και προσφέρανε για μια ακόμη χρονιά απλόχερα το χρόνο και την αφοσίωσή τους στις παρακάτω εργασίες:

  • Αγορά και τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο του Παιδικού Σταθμού-Βάψιμο μπλε περιμετρικών κάγκελων
  • Βάψιμο ξύλινου κιόσκι & αντικατάσταση ξύλινων καθισμάτων
  • Φύτεμα 6 δέντρων – μανόλιες
  • Ασβέστωμα τοίχου παραπλεύρως του προαύλιου χώρου & του τοιχίου κάτω από τα κάγκελα

Η δράση αυτή, μεταξύ άλλων, εκφράζεται μέσα από την πολιτική της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» για βιώσιμη ανάπτυξη, με επίκεντρο την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών. Η «Εβδομάδα Εθελοντισμού», ο ετήσιος θεσμός που αγκαλιάζουν οι άνθρωποι της Μύλοι Λούλη, επιβεβαιώνει το όραμα συνεισφοράς της εταιρείας με ανιδιοτελείς πράξεις που πολλαπλασιάζουν το καλό, για το σήμερα και τις επόμενες γενιές.

Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά, καθώς από κοινού πετύχαμε να αναδείξουμε την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού και ευελπιστούμε η κίνησή τους να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, ώστε όλοι να προσφέρουμε με κάθε μέσο στον τόπο μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου