Ευχαριστήρια επιστολή Εσερίδη για τη δωρεά Τσιμά σε φοιτητές

Τελευταία ενημέρωση: 2018-08-25, 14:39:32
Ευχαριστήρια επιστολή Εσερίδη για τη δωρεά Τσιμά σε φοιτητές

Ανοιχτή επιστολή προς τον Χαράλαμπο Τσιμά απέστειλε χθες ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης προκειμένου να ευχαριστήσει τον ευεργέτη για τη χορηγία του σε δύο πρωτεύσαντες φοιτητές του Δήμου Αλμυρού.

Ο γνωστός ευεργέτης χορήγησε στους δύο αριστούχους τις ηλεκτρικές συσκευές που θα χρειαστούν στα σπίτια που θα μείνουν την καινούργια ακαδημαϊκή χρονιά.

Ο κ. Εσερίδης τον ευχαριστεί από καρδιάς γι’ αυτό τονίζοντας ότι η κίνησή του αυτή όπλισε με δύναμη και αισιοδοξία δύο νέους ανθρώπους, για να ξεκινήσουν τη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά τους.

«Σε μια εποχή που πολλές οικογένειες, λόγω της οικονομικής κρίσης, αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα που προκύπτουν από τις σπουδές των παιδιών τους, η προσφορά σας αποκτά βαρύνουσα σημασία.

Ο εξοπλισμός των φοιτητικών τους σπιτιών με ηλεκτρικές συσκευές, ελαφρύνει τις οικογένειές τους και ταυτόχρονα γεμίζει με αισθήματα χαράς και συγκίνησης τόσο τους ίδιους, όσο και τις οικογένειές τους.

Η ανιδιοτελής προσφορά σας και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας προς τον συνάνθρωπο σε μια εποχή πολυεπίπεδης κρίσης, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς» σημειώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο ίδιος αναφέρεται και στον χαρακτήρα του ευεργέτη, το εξαίρετο ήθος του και την πολύπλευρη προσφορά του στον συνάνθρωπο, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και μίμησης για τις νεότερες γενιές.

«Για άλλη μια φορά σάς ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε θετικά στο κάλεσμά μας για να στηρίξετε δυο νέους ανθρώπους και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας με τον ίδιο ζήλο που το πράττετε όλα αυτά τα χρόνια» καταλήγει.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=