Στην Αθήνα ο δήμαρχος Αλμυρού για συνεργασίες με παράγοντες υπουργείων

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-02, 13:37:12
Στην Αθήνα ο δήμαρχος Αλμυρού για συνεργασίες με παράγοντες υπουργείων

Επισκέψεις σε υπουργεία είχε ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να προωθήσει θέματα του δήμου Αλμυρού, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας.

Μεταξύ των άλλων, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη και συζήτησαν για τη στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας με προσωπικό, καθώς το υπάρχον δεν επαρκεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε όλο τον καλλικρατικό Δήμο, με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες  καταστροφές στην αγροτική οδοποιία.

Ο Δήμαρχος είχε μια πολύ γόνιμη συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα, κατά τη διάρκεια της οποίας διευκρινίστηκαν όλα τα ζητήματα, που έθεσε, ενώ έλαβε και διαβεβαιώσεις ότι θα ρυθμιστούν τα θέματα, που αφορούν στην πρόσληψη προσωπικού στην Τεχνική Υπηρεσία καθώς και στην αγροτική οδοποιία.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΥΜΕΠΕΡΑΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία δύο έργων που πρόκειται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και αφορούν στο «Εξωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Αλμυρού-Ευξεινούπολης  και στο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης». Το πρώτο έργο πρόκειται να δημοπρατηθεί πολύ σύντομα, ενώ το δεύτερο συνεχίζει να υλοποιείται χωρίς προβλήματα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=