Πρόταση για δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-26, 15:18:01
Πρόταση για δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου στον Αλμυρό

Τη δυνατότητα υποβολής πρότασης χρηματοδότησης για τη δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου στον Αλμυρό εξέτασαν από κοινού ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού κ. Κω/νος Πανταζώνας και ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αλμυρού μετά από πρόσκληση του κ. Εσερίδη, παρουσία της Διευθύντριας Προγραμματισμού του Δήμου κ. Ιωάννας Χρήστου και του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Σπαθή.

Το πρόγραμμα αφορά τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» και εκφράστηκε η βούληση και των τριών να εργαστούν από κοινού για την όσο το δυνατόν άρτια υποβολή της πρότασης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου».

Η πρόσκληση για την υποβολή των προτάσεων αφορά στην υλοποίηση ενός συνόλου συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής παρέμβασης και θα οργανώσει την οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσεται εντός της περιοχής αυτής, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=