ΑΛΜΥΡΟΣ

Κ. Πανταζώνας: Αναγκαιότητα η ύπαρξη ενός οράματος

κ-πανταζώνας-αναγκαιότητα-η-ύπαρξη-εν-826347

«Η αναγκαιότητα ύπαρξης και υπηρεσίας ενός Οράματος για την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, είναι ο μόνος τρόπος να εγκαταλείψουμε τη μονοδιαστατικότητα της ατομικότητάς μας».

Τα παραπάνω τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, Κώστας Πανταζώνας, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία και συνδιοργανώνει με την Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις ημερίδα με θέμα τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις και την ανάπτυξη της περιφέρειας.

Η ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, στοχεύει να συμβάλλει στη δημιουργία ενός οράματος για την πόλη του Αλμυρού και των κατοίκων της, ενός οράματος που θα επιτρέψει ανάπτυξη σε μία περίοδο που ο Αλμυρός έχει τόσο ανάγκη.

«Η εκδήλωση φιλοδοξούμε να αναιρέσει ακόμη και το παραμικρό ίχνος ότι το όραμα ενός σύγχρονου Αλμυρού μπορεί να αποβεί καταστροφικό για το περιβάλλον και τους κατοίκους του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πανταζώνας.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με συνθήκες και καταστάσεις που ξεπερνούσαν κατά πολύ τις προϋπάρχουσες παρελθοντικές απαιτήσεις.

Ο κ. Πανταζώνας λέει ότι χρειάζεται η υιοθέτηση μίας διαφορετικής διαχειριστική αντίληψης.

Ανοίγει λοιπόν τον διάλογο και μετατρέπει σε γέφυρα επικοινωνίας το αδιέξοδο των προηγούμενων συζητήσεων, φέρνοντας στον Αλμυρό διακεκριμένους επιστήμονες.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις, η οποία προχωρά σε μία σειρά διαλόγων στην ελληνική περιφέρεια για την ανάδειξη, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, κρίσιμων ζητημάτων για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις αποτελεί μία προσπάθεια ουσιώδους αλληλεπίδρασης πολιτών από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών, ακαδημαϊκών και κοινωνικών χώρων, με σκοπό τη σύνθεση ιδεών, προσεγγίσεων και απόψεων που δύναται να επιτευχθεί και να προκύψει μέσα από τη διάδραση και την όσμωση όλων όσοι κινούνται στον δημιουργικό και ορθολογικό ευρωπαϊκό χώρο του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού φάσματος.

Κατά την εκδήλωση θα τοποθετηθούν, αρχικά, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας και πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, και ο κ. Κώστας Πανταζώνας, επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού και θα ακολουθήσουν με εισηγήσεις τους ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, στέλεχος Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, η κα Νάντια Σαμαρά, Marketing and Branding Consultant in Tourism, και ο κ. Σοφοκλής Σκούλτσος, διδάκτωρ Τουριστικού Σχεδιασμού και μέλος ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ, και στις 9.30 θα ακολουθήσει συζήτηση και τοποθέτηση φορέων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου