Στον Αλμυρό ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-17, 17:04:08
Στον Αλμυρό ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 19 Μαΐου στον Αλμυρό η ημερίδα με θέμα «Οι εμπορικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον Καναδά και τη Ν. Αφρική για τη φέτα».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, διοργανώνεται από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας και τον Όμιλο Φίλων Φέτας.

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο υφυπουργός, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΖΕ κ. Γεώργιος Ζέρβας και ο γεωργοοικονομολόγος κ. Γιώργος Εμμανουήλ, οι οποίοι και θα τοποθετηθούν για τους κινδύνους που διατρέχει το εθνικό μας προϊόν, η ΠΟΠ ΦΕΤΑ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων, εκπροσώπων φορέων κλπ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=