Απεβίωσε π. υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2018-03-04, 19:26:24
Απεβίωσε π. υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Βαζούρας, δικηγόρος και επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Αλμυρού και δημοτικός σύμβουλος.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στον Αλμυρό. Ο 83χρονος είχε σπουδάσει νομική και συνταξιοδοτήθηκε από τη δικογραφία. Παράλληλα, όμως, είχε μεγάλη αγάπη και ζωηρό ενδιαφέρον για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Επί δύο και πλέον δεκαετίες διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και συγκεκριμένα τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, ενώ ήταν και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί συνεχόμενες θητείες της δημαρχίας Σπύρου Ράππου. Το 2002 κατέβηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων, που του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει
στο β’ γύρο των εκλογών και να ανταγωνιστεί με τον πρώην δήμαρχο Αλμυρού Σπύρο Ράππο. Ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Διατηρούσε χαμηλό προφίλ, ενώ διακρινόταν για το ήθος του. Ήταν άνθρωπος της συναίνεσης και ήσυχος, τόσο στην πορεία του στην Αυτοδιοίκηση όσο και στην προσωπική του οικογενειακή ζωή, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Ήταν παντρεμένος, και από τον γάμο του απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και εγγόνια.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=