ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεχίζονται οι εκπτώσεις και στην αγορά του Αλμυρού

συνεχίζονται-οι-εκπτώσεις-και-στην-αγ-100886

Οι χειμερινές εκπτώσεις στο νομό Μαγνησίας συνεχίζονται και θα λήξουν την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, όπως έχει οριστεί από την Περιφέρεια Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων.

Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να τηρείται ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, και να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους εμπόρους, γιατί ακόμη και λόγω λάθους οι κυρώσεις είναι αυστηρές.

Μετά το τέλος των εκπτώσεων (05/03/2018) εφιστάται η προσοχή ότι οποιαδήποτε αναφορά στη λέξη εκπτώσεις επιφέρει ποινές. Για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ακολουθείται η απόλυτη εφαρμογή των όρων και των κανόνων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 56885/19-11-2014, που αναφέρεται σε προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού επισημαίνει ότι είναι σημαντικό να τηρούνται πρώτα από τους εμπόρους οι κανόνες ορθής λειτουργίας της αγοράς, ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να πατάξουν την παρανομία και την ασυδοσία που κυριαρχεί στο λιανικό εμπόριο, ταλανίζει την καθημερινότητα του εμπόρου. Η Ένωση ενημερώνει σωστά κι έγκαιρα τα μέλη του και να προλάβει τυχόν παρενέργειες, που αποδιοργανώνουν την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου