ΑΛΜΥΡΟΣ

Aνατροπή στο νήμα στον Αλμυρό

aνατροπή-στο-νήμα-στον-αλμυρό-482457

Μάχη στήθος με στήθος έδιναν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο Δήμο Αλμυρού οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και Χρήστος Βούλγαρης, με τον πρώτο να ανατρέπει το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής (ο συνδυασμός του υπολειπόταν του κ. Βούλγαρη με 6 μονάδες) και να αναλαμβάνει τελικά τα ηνία του νέου Δήμου Αλμυρού με 21 μόλις ψήφους διαφορά! Τα τελικά ποσοστά έδωσαν στον κ. Χατζηκυριάκο και το συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία» 50.08% και στο συνδυασμό «Δύναμη-Δημιουργία» με επικεφαλής τον Χρήστο Βούλγαρη 49.92%.

Δήμαρχος με 21 ψήφους διαφορά ο Βαγγέλης Χατζηκυριάκος!

Τον συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία» και το Βαγγέλη Χατζηκυριάκο ανέδειξαν οι δημότες στο τιμόνι του νέου Δήμου Αλμυρού, ο οποίος τη δεύτερη Κυριακή κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να αναδειχθεί νικητής.

Στο Δήμο Αλμυρού βέβαια η εκλογική αναμέτρηση αναδείχθηκε σε ντέρμπι, καθώς από την αρχή της ροής των εκλογικών αποτελεσμάτων μέχρι και την τελευταία στιγμή οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι απείχαν μεταξύ τους μόλις μερικούς ψήφους.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ το αποτέλεσμα «κλείδωσε» τη νίκη του κ. Χατζηκυριάκου με ποσοστό 50.08% και αμέσως ξέσπασαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο, με το Δήμαρχο Αλμυρού να δέχεται τα συγχαρητήρια όλων και να εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε συνεργάτες και ψηφοφόρους.

«Θα είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με τους πολίτες που μας επέλεξαν και μας ανέδειξαν σε νέα δημοτική αρχή Αλμυρού. Δεν έχουμε ξεχάσει όλα αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε και από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά. Πάνω από όλα ευχαριστούμε τους δημότες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους», δήλωσε εν μέσω πανηγυρισμών ο κ. Χατζηκυριάκος.

Οι εορτασμοί κράτησαν μέχρι και αργά το βράδυ με πολλά τραγούδια και άφθονα ποτά.

Ελεγχος στο αποτέλεσμα

Μετά το τελικό αποτέλεσμα ο Χρήστος Βούλγαρης δήλωσε: «Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα, τότε είναι απόλυτα δεκτό. Ωστόσο επειδή η διαφορά δεν αγγίζει ούτε τη μία μονάδα και η εκλογή κρίθηκε σε μερικές μόλις ψήφους θα κάνουμε έλεγχο στο αποτέλεσμα και θα περιμένουμε και τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου