ΑΛΜΥΡΟΣ

Χρ. Βούλγαρης: «Ανεμος νίκης και προοπτικής»

χρ-βούλγαρης-ανεμος-νίκης-και-προοπτ-483477

«Η απόφαση όλων μας να κατεβούμε στη μάχη των εκλογών δεν ήταν εύκολη. Και σ’ αυτή τη μάχη δεν κατεβήκαμε για να πάρουμε από τον τόπο, αλλά για να δώσουμε από τον εαυτό μας στον τόπο. Γιατί το ξέρω ότι το χρωστάω στο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στον τόπο που μεγάλωσα τα παιδιά μου, στον κόσμο που με εμπιστεύτηκε να δώσω ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να γίνει καλύτερος. Και αυτό θέλω. Να προσφέρω. Και αυτό σας ζητώ. Να μου δώσετε την ευκαιρία να προσφέρω». Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού Χρήστος Βούλγαρης καλωσόρισε τους εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αλμυρού για να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

Στην κατάμεστη από εκατοντάδες πολίτες πλατεία, κάθε ηλικίας και πολιτικής κατεύθυνσης, που έσπευσαν από όλες τις γωνιές του νέου Καλλικράτειου Δήμου Αλμυρού ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού Χρήστος Βούλγαρης με ιδιαίτερη συγκίνηση από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες, μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα που δέχτηκε, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την προτίμηση και την στήριξη που του έδωσαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών αλλά και όσους αποφάσισαν να ενωθούν με το Συνδυασμό την ερχόμενη Κυριακή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους δημότες την Κυριακή να κάνουν το δεύτερο αποφασιστικό βήμα για να φυσήξει ο άνεμος της αλλαγής στον Αλμυρό. «Την Κυριακή που μας πέρασε όλοι μαζί κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. Ξέρουμε, όμως, ότι ο αγώνας και η προσπάθεια δεν τελείωσε ακόμη. Τελειώνει αυτή την Κυριακή. Και σ’ αυτό τον αγώνα σας θέλουμε, σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς».

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος «οι περισσότεροι με γνωρίζετε ως επαγγελματία. Και δυστυχώς το επάγγελμά μου είναι τέτοιο που σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκα δίπλα σε κάποιους και απέναντι σε άλλους. Δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι δικηγόρος όλων σας. Μπορώ, όμως, να είμαι Δήμαρχος όλων σας» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Συνδυασμού «Δύναμη-Δημιουργία».

«Εμείς δεν έχουμε δικούς μας και ξένους. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει καμία συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Θα είμαστε δημοτική αρχή των δημοτών για τους δημότες. Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή στο δημότη. Η διαφορά, βέβαια, είναι ότι ο δημότης θα βρίσκει και το δήμαρχο μέσα. Θα βρίσκει το δήμαρχο για να πει το πρόβλημά του και θα ξέρει ότι ο δήμαρχος θα τον ακούσει και κυρίως θα βρει λύση στο πρόβλημά του», τόνισε ο κ. Βούλγαρης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή. «Ξέρω καλά ότι πολλά έχετε ακούσει σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Πολλά σας υπόσχονται και για πολλά σας απειλούν. Σήμερα εδώ μπροστά σας, κοιτάζοντάς σας στα μάτια και διαβάζοντας σ’ αυτά την αγωνία σας και το θυμό της σιωπής σας δεσμεύομαι ότι θα υλοποιήσω στο έπακρο όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και πρόσθεσε «όπως σ’ όλη τη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω σκληρά, το ίδιο σκληρά θα δουλέψω για το καλό του τόπου μας, για το καλό των ανθρώπων του».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Βούλγαρης σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα και εν μέσω χειροκροτημάτων απεύθυνε κάλεσμα αγώνα και νίκης σε όλους τους πολίτες του δήμου Αλμυρού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πρώτο βήμα έγινε. Σας θέλω, όμως, δίπλα μου στην τελική ευθεία. Το ξέρω ότι θα είστε κοντά μου. Το ξέρετε ότι θα είμαι δίπλα σας. Γι’ αυτό με πλήρη συναίσθηση των υποχρεώσεών μου στέκομαι απέναντί σας και ζητώ ξανά την ψήφο σας και αυτή την Κυριακή, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, Να καταφέρουμε να αλλάξουμε σελίδα για τον τόπο μας».

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου