ΑΛΜΥΡΟΣ

Θλίψη για την απώλεια του 39χρονου Αλμυριώτη

θλίψη-για-την-απώλεια-του-39χρονου-αλμυρ-168250

Απέραντη θλίψη για την αιφνίδια, άδικη, πρόωρη απώλεια 39χρονου Αλμυριώτη. Πρόκειται για τον Σπύρο Μπουζάνη, ηλεκτρολόγο. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως παρά τη σκληρή μάχη που δόθηκε για να κρατηθεί στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Χθες το απόγευμα η οικογένειά του ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη και βυθίστηκε στο πένθος. Το παλικάρι νοσηλευόταν εδώ και δεκαεφτά περίπου μέρες στο Νοσοκομείο Βόλου. Μετά από παθολογικό επεισόδιο που υπέστη μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παραμονές Χριστουγέννων ήταν όταν ο άτυχος άνδρας παρουσίασε αιφνίδια πρόβλημα με την υγεία του. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη δίχως να μπορεί να πιστέψει στην τραγική εξέλιξη. Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν χθες να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Το άγγελμα του θανάτου του 39χρονου σκόρπισε απερίγραπτη λύπη στον «Αλμυρό. Ο Σπύρος Μπουζάνης ήταν ένα παιδί μάλαμα, έλεγαν όσοι τον γνώριζαν. Καταγόμενος από οικογένεια εκπαιδευτικών, είχε αρχές και αξίες.

Είχε σπουδάσει ηλεκτρολόγος. Απασχολήθηκε σε διάφορες εργασίας το τελευταίο το διάστημα όμως αντιμετώπιζε και αυτός το πρόβλημα της ανεργίας, όπως πολλοί νέοι.

Ο άτυχος 39χρονος ήταν παντρεμένος με τη Νάνση Γιαννακοπούλου, λογίστρια, με την οποία ήταν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου