ΑΛΜΥΡΟΣ

Οργή για τη νέα αναβολή της δίκης για την περιουσία της Μαριάννας Κοντόυλη

οργή-για-τη-νέα-αναβολή-της-δίκης-για-τη-186675

Η δίκη για την υπόθεση της Μαριάννας Κοντούλη πήρε νέα αναβολή – την έκτη κατά σειρά – προκαλώντας το ξέσπασμα των συγγενών της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», η πλευρά των κατηγορουμένων ζήτησε αναβολή λόγω προβλήματος υγείας ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης.

Ένας από τους έξι κατηγορούμενους δεν μπόρεσε να φτάσει στη δικαστική αίθουσα αφού, όπως υποστήριξε μέσω του συνηγόρου του, είχε αποκλειστεί στην Αράχωβα όπου μένει λόγω του χιονιά.

Μιλώντας στο «Τούνελ» η ετεροθαλής αδελφή της Μαριάννας Κοντούλη, Ελένη είπε: «Έχουμε κουραστεί τόσα χρόνια. Οι κατηγορούμενοι σκαρφίζονται προσχηματικά εμπόδια για να πετυχαίνουν συνεχείς αναβολές. Πρέπει να ξεκινήσει επιτέλους η δίκη και να μάθουμε τι απέγινε ο άνθρωπος μας».

Νέα δικάσιμος ορίστηκε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018.

Η Μαριάννα Κοντούλη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς σε ηλικία 70 χρόνων πριν 15 χρόνια από την Αμαλιάπολη Μαγνησίας, όπου έμενε. Η περιουσία της φέρεται να έχει περάσει, με πλαστά πληρεξούσια στην κατοχή άλλων ατόμων που κατηγορούνται.

Οι έξι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακουργήματα όπως πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Πηγή: anikolouli.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου