ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκπτωση 50% σε πολύτεκνους και ΑμεΑ στα δίδακτρα του Ωδείου Αλμυρού

εκπτωση-50-σε-πολύτεκνους-και-αμεα-στα-δ-317063

Εκπτωση ύψους 10% στα δίδακτρα του Ωδείου για τους φοιτητές και ύψους 50% για τους πολύτεκνους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού στη συνεδρίασή του μεθαύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα.

Το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να συζητήσει για την επιβολή και τον καθορισμό διδάκτρων του Δημοτικού Ωδείου για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά που ξεκινά σήμερα. Σύμφωνα με την εισήγηση της εντεταλμένης συμβούλου Πολιτισμού και Παιδείας Μαρίας Σταυραντώνη, εκτός από τα προαναφερόμενα στα δίδακτρα προβλέπεται ακόμη έκπτωση ύψους 10% για τις περιπτώσεις της προεξόφλησης.

Το Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού λειτουργεί από το 2005. Το 2011 συστήθηκε το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του δήμου Αλμυρού και έγινε η μεταβίβαση της άδειας λειτουργίας του εκεί.

Το 2014 που καταργήθηκε το Νομικό Πρόσωπο το Δημοτικό Ωδείο μεταφέρθηκε στις δράσεις του δήμου Αλμυρού.

Το 2017 λειτούργησε με την πρόσληψη δεκατριών ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η εγγραφή σε αυτό γίνεται μόνο μια φορά στην αρχή κάθε εκπαιδευτικού έτους και περιλαμβάνει μία ή και περισσότερες δραστηριότητες του μαθητή: για τα αναγνωρισμένα και μη αναγνωρισμένα όργανα 20€, για τα ερασιτεχνικά 10€.

Η εγγραφή σε δεύτερο ή τρίτο μέλος της οικογένειας κοστίζει 10 €.

Αλλα θέματα

Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με συνολικά τριάντα πέντε θέματα συζήτησης. Η ημερήσια διάταξη μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2017 και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων & εξόδων του Δήμου και τον καθορισμό ειδικοτήτων, πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους.

Το Σώμα θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, την υποβολή πρότασης, με τίτλο «Βελτίωση Προσβασιμότητας Γεωργικών & Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων Δ. Αλμυρού», ενώ θα κληθεί να εγκρίνει τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου «Βελτίωση Προσβασιμότητας Γεωργικών & Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων».

Η ημερήσια διάταξη προβλέπει ακόμη συζήτηση για την χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Βελτίωση βατότητας οδών στο πλαίσιο της πυροπροστασίας του Δ. Αλμυρού», την ανάθεση τμημάτων της σύμβασης «Συντήρηση – επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου», την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων – συλλόγων του Δήμου Αλμυρού κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου