ΑΛΜΥΡΟΣ

«Ζεστό χρήμα» στο ταμείο του Δήμου Αλμυρού από το παζάρι

ζεστό-χρήμα-στο-ταμείο-του-δήμου-αλμ-325646

Με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ενισχύθηκε το ταμείο του Δήμου Αλμυρού από την καθιερωμένη εμποροπανήγυρη, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη με μεγάλη επιτυχία, παρά την οικονομική κρίση και τις συνέπειές της.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού μέτρησε έσοδα ύψους 250.000 ευρώ, με το παζάρι να αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από ολόκληρη τη Θεσσαλία και όχι μόνο. Ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία της εμποροπανήγυρης.

«Από τις συνομιλίες μας με τους επαγγελματίες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι κανένας δεν αποχώρησε από το παζάρι δυσαρεστημένος. Αν και τα παλιά τα χρόνια τα καλά πέρασαν, και υπάρχουν πολλά προβλήματα με την οικονομική κρίση, ωστόσο όλοι ήταν ικανοποιημένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, χιλιάδες κόσμου επισκέφτηκαν τον Αλμυρό και ψυχαγωγήθηκαν στο παζάρι. «Παρά τις δύσκολες εποχές και τους περιορισμούς στις μετακινήσεις, καθημερινά και για όλες τις μέρες της που διήρκεσε η εμποροπανήγυρη υπήρχε πάρα πολύς κόσμος» τόνισε ο ίδιος.

Η εμποροπανήγυρη αποτελεί για τον Αλμυρό καθιερωμένο θεσμό εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος προβάλλει την πόλη πανελλαδικά. «Τον αποδέχονται όλοι οι έμποροι από ολόκληρη την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, επικαλούμενος τις εκατοντάδες συμμετοχές των επαγγελματιών που άγγιξαν τις 500.

Στην επιτυχή πορεία της συνέβαλε αποτελεσματικά και η δημοτική αρχή Αλμυρού. «Ο δήμος έδειξε κατανόηση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες. Μείωσε τις τιμές των ενοικίων έως και 40%. Βοηθήσαμε με αυτόν τον τρόπο και να “κρατηθούν” οι επαγγελματίες, και ο κόσμος να απολαύσει την εμποροπανήγυρη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» πρόσθεσε.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου