ΑΛΜΥΡΟΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Αλμυρού για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

μήνυμα-του-δημάρχου-αλμυρού-για-τις-πα-444551

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, με αφορμή την έναρξη των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων αναφέρει:

«Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που ξεκινούν το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων,προκειμένου να εισαχθούν στις σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, καλή δύναμη καικαλή επιτυχία.

Η γνώση, η επιμονή, η αγωνιστικότητα, η υπομονή και η αισιοδοξία είναι τα εφόδια σας για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Θα ήθελα να σας προτρέψω να είστε ψύχραιμοι, να αποφύγετε το άγχος και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι όλη η ζωή είναι μπροστά σας. Οι εξετάσεις αυτές θα είναι μόνο μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ώστε να τις αδράξετε και να πορευθείτε στη ζωή σας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζετε πως για όλους εμάς είστε πηγή δύναμης και αισιοδοξίας και μας γεμίζετε με ελπίδα για το μέλλον.Σε εσάς βασίζεται η «πρόοδος» της περιοχής μας και της χώρας μας.

Επιθυμώ ακόμη να συγχαρώ τόσο τους γονείς,διότι μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης που όλοι βιώνουμε, υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν, με όσα μέσα διαθέτουν, τα παιδιά τους, όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των παιδιών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου