ΑΛΜΥΡΟΣ

Κώστας Καραγκιόζογλου: Η αλήθεια ανέτειλε – Οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι

κώστας-καραγκιόζογλου-η-αλήθεια-ανέτ-577973

Δήλωση του πρώην δημάρχου Σούρπης μετά την αθώωσή του

Δικαιωμένος δηλώνει ο πρώην δήμαρχος Σούρπης, Κώστας Καραγκιόζογλου, μετά τη δικαστική απόφαση με την οποία αθωώθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που κατηγορούνταν μαζί του ότι «ζημίωσαν το Δήμο».

Σε δήλωσή του, ο πρώην δήμαρχος αναφέρει «Πέρασαν τουλάχιστον 6 χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησαν έναν αγώνα σπίλωσης, συκοφαντίας και διαπόμπευσης, εναντίον του πρώην δημάρχου Σούρπης, κ. Καραγκιόζογλου Κων/νου και των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών παρατάξεων, ότι δήθεν με πρόθεση ζημίωσαν τη περιουσία του δήμου, κατασκευάζοντας ανύπαρκτα έργα για να προσποριστούν ίδια οφέλη, και ενώ οι υποδομές του δήμου είχαν καταστραφεί λόγω της βιβλικής καταστροφής της 10/12/09 που υπέστη η περιοχή.

Αλλά η αλήθεια είναι μία και το ψέμα πολυσχιδές, λέει ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός.

Φώναζε τότε ο γράφων ότι, “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’’ και να σταλούν τα πάντα στον κ Εισαγγελέα, πράγμα που έπραξαν ως όφειλαν, συνεχίζοντας όμως ως αυτόκλητοι λαϊκοί δικαστές να δικάζουν και να καταδικάζουν, αποκτώντας οπαδούς, γιατί γνωστό είναι το “ψέμα βγάζει λουλούδια αλλά ΠΟΤΕ καρπούς’’ κατά Σοφοκλή. Μάλιστα ομοϊδεάτες αυτοδιοικητικοί, που σήμερα κατέχουν υψηλές θέσεις , για τους δικούς τους οπορτουνιστικούς, αήθεις λόγους, χωρίς γνώση, αλλά με σκοπό, φόρεσαν την τήβεννο δικαστή αποδίδοντας και ποινές.

Και φθάνοντας στο σήμερα η δικαιοσύνη, ως μόνος ανθρώπινος Θεσμός απονομής Δικαίου και αφού έκρινε μετά από 5,5 χρόνια ερευνών, ότι οι “κατηγορούμενοι’’, είναι αθώοι.

Το ψεύδος γέρασε και πέθανε , όμως η αλήθεια ανέτειλε. Τι απομένει…..Ποιο το αποτέλεσμα όλων αυτών;

Μια μεγάλη χρονική περίοδος που εξαιτίας του ψέματος, της συκοφαντίας, διαπόμπευσης, σπίλωσης και λάσπης, οι αιρετοί του Δήμου Σούρπης με πρώτο το δήμαρχο, και οι οικογένειές των, να υποστούν όλα αυτά από μια αδηφάγο κοινωνία που αρέσκεται στο να κατασκευάζει ενόχους, που ενώ έχει αρίστη όραση δεν βλέπει την αλήθεια, αλλά λόγους που καμμιά σχέση με την αλήθεια έχουν.

Τι αξίζουν λοιπόν όλοι αυτοί οι αιρετοί που για το δήμο τους παρατύπησαν για να ανταπεξέλθουν των συνεπειών της καταστροφής, κατασκεύασαν έργα και παρέδωσαν τον υπό κατάργηση δήμο τους στον διάδοχο Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού, με τις υποδομές σε καλή κατάσταση;

Τίποτε παραπάνω από μία συγνώμη. Αλλά πάλι, αν οι τέως κατήγοροι δεν έχουν τη μεγαθυμία να το πράξουν σε εμάς, ας ζητήσουν μια συγγνώμη από το Θεό και ας κοιμούνται ήσυχοι.

Οι δε αυτοδιοικητικοί ας έχουν στο νου τους το ρητό του Βία του Πριηνέα “δει τον αγαθόν άνδρα, παυόμενον της αρχής, μη πλουσιώτερον αλλά μάλλον ενδοξώτερον γεγονέναι’’, δηλαδή ο άνδρας που σταματά να ασχολείται με τα κοινά πρέπει να είναι ενδοξότερος και όχι πλουσιότερος. Εμείς τουλάχιστον με απόφαση της δικαιοσύνης είμαστε. Εσείς;»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου