ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοκ στον Αλμυρό. Αγρια δολοφονία 64χρονου επιχειρηματία

σοκ-στον-αλμυρό-αγρια-δολοφονία-64χρονο-615433

Αγρια δολοφονημένος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο διαμέρισμά του στον Αλμυρό ο 64χρονος Αριστείδης Κολοβός, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία διερευνώνται εάν δηλαδή ήταν η ληστεία, οικονομικές διαφορές ή κάτι άλλο, ενώ στο διαμέρισμα του θύματος βρέθηκε και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Δημήτριος Κουτσιάφτης.

Ο 64χρονος επιχειρηματίας, βρέθηκε χτυπημένος σε πολλά σημεία του σώματός του και μέσα σε μία λίμνη αίματος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία εξέτασε το πτώμα στο σημείο του εγκλήματος, βρέθηκε σε ύπτια θέση, στην είσοδο του σπιτιού, χτυπημένος από αιχμηρό αντικείμενο σε σημεία του σώματός του, ενώ όπως είπε η κ. Λεονταρή, φαίνεται ότι προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε δολοφονημένο σήμερα το πρωί ο γιος του που τον αναζήτησε όταν ανησύχησε όταν τον ενημέρωσαν πως το το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρέθηκε χτυπημένο σε περιοχή εκτός της πόλης του Αλμυρού και εικάζεται ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης ή οι δράστες.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου υπόπτου για τη δολοφονία του επιχειρηματία και σύμφωνα με πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία, είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του 64χρονου.

Βάσει πληροφοριών ο ύποπτος ανακρίνεται αυτήν την ώρα και έχει σχεδόν ομολογήσει τη δολοφονία.

Η τοπική κοινωνία του Αλμυρού είναι συγκλονισμένη από το στυγερό έγκλημα και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο Αριστείδη Κολοβό, ο οποίος ήταν διαζευγμένος και διέμενε μόνος του, διατηρούσε μία υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση και ετοιμάζονταν να βγει στη σύνταξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου